Ile by kosztowa³o za³o¿enie klimy do e36???

Sortuj wg daty:
rosn±co malej±co
Witam, mam e36 95r , chcialbym za³o¿yæ klimatyzacje obojêtnie jak± ¿eby tylko ch³odzi³a.. Ile to by moglo kosztowaæ? Pozdrawiam!!!

Na Allegro widzia³em zestaw do klimy za ok 1000z³. Doliczyæ trzeba jeszcze robocizne, ale to nie bêdzie tanie. Wola³bym wymieniæ samochód ni¿ montowaæ klime. Uwa¿am ze zamontowana fabrycznie jest miej awaryjna ni¿ zamontowana przez jakiego¶ dryndzia¿a "fachowca".

Pozdrawiam

swego czasu chcia³em za³ozyc to koszt kompletnej klimy 1500 plus za³ozenie ok 300 i to nie u wiejskiego fizola tylko u goscia który kupe lat robi³ w serwisie

A ja zaklada³em kiedy¶ w e36 m40 wszystkie pierdo³y z kompresorem +nabicie ogólnie przej....ne 3 dni z ziomem tyra³em kosztowalo go to 1800zl. Te¿ bym wola³ zmieniæ auto!

hm.....................no wiesz ale jesli uda ci sie okazyjnie wyrwac tanio jakas baware w bardzo dobrym stanie i do szczescia brak ci klimy.........

i Koti ma w³a¶nie racje!!! mam 325 od 1 w³a¶ciciela w Niemczech z ksi±¿k± serwisow± w super stanie a ze wzgledu na brak klimy byla tania. (

Vanos - agdzie zak³ada³e¶ ta klime bo chêtnie bym te¿ to zrobi³. Mam juz ca³y zestaw, ale niewiem gdzie mog± mi to tanio i dobrze za³o¿yc

buczer jestes z gliwic wiec na daszynskiego S³awek ma warsztat nie nalezy do najtanszych ale napewno zna sie na robocie

A czê¶ci mo¿ecie poszukaæ u Purtaka. Dawno u niego nie by³em, bo mój mechanik mi wszystko za³atwia, ale zda¿a³o mi siê tam robiæ zakupy!

Sam to robi³em z koleg± na warsztacie, kidy¶ byli ¶wietni fachowcy na liliowej ko³o lotniska ale ich ju¿ niema. Co do S³awka to dwa moje ostrze¿enia z góry ustal cene!!!!! i z terminem????no koments. Bierze auto na 7 godzin robi 2 dni to z klim± chyba tydzieñ .
Poleca³bym Ci zrobiæ to samemu przedewszystkim choodzi o poskladanie min. kokpitu po zmianie nagrzewnicy-choæ ja bym osobi¶cie drugi raz sie nie podj±³.
Mam fachowca który zrobi to "jak dla siebie" ale nie jest tani-pracuje w aso bmw i jest z gliwic
jak ciê interesuje to pisz na priffff

no tak rzeczywiscie S³awka trzeba "pilnowac" z terminem wymienia³ u mnie nagrzewnice ca³a i musze powioedziec ze zrobi³ to solidnie, jesli chodzi o Rafa³a z Liliowej "on teraz jest w lepszym ¶wiecie" tez by³ solidny i jak czegos sie nie da³o to mówi³ od razu a nie sciemnia³. Gleiwitz RULES

No niestety my¶la³em, ze bêde mia³ klime, ale facet jak dzwoni³em na pocz±tku zawo³a³ mi 800z³ za calutki komplet, a na drugi dzieñ jak po ni± pojecha³em to przyszed³ niby w³asciciel szrotu i powiedzia³, ¿e to on tu rz±dzi i chce 1500z³ normalnie mysla³em, ¿e go jebne.

I tak te¿ czar prys³. Ale panowei napiszcie ile za takie cos mniej wiêcej bior± mechanicy
------------------------------------------------------------------------------Pozatym chcia³bym wiedzieæ ile kosztowa³oby za³o¿enie kompletnych elektrycznych szyb do E34. Znajomy ma ca³y komplet - kupi³ za 300z³ na gie³dzie 2x przód i 2x ty³ wraz z prze³acznikami.
Pytanko g³ównie skierowane do ziomków z Gliwic i okolic bo chcia³bym wiedzieæ gdzie mam wys³aæ kumpla, ¿eby mu to za³o¿yli.

W koz³owie facet ma dwie rozbite e34 jak znajde tel.to wy¶le Ci na priff. Jak bêd± el.szyby to mo¿e odrazu je za³o¿y. Ale nie jest tani za dwie listwy na drzwi e34 skasowa³ mnie 100z³