Uchwyt dachowy na rower MKV

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

czy do MKV gdzie nie ma relingow dachowych można zamontować takie uchwyty na dachu na rowery ??

jeśli tak to w jakiej cenie są takie uchwyty mnie więcej ??

Mozna zalozyc dwie poprzeczki na dach i do nich przykrecasz co chcesz Mam takie na sprzedaz do 5 drzwi

Za ile chcesz je sprzedać??

Poprostu kup odpwiedni bagaznik koszt ok 130 zł

Cytat:
2005-04-17 13:42:33, Seba pisze:
Mozna zalozyc dwie poprzeczki na dach i do nich przykrecasz co chcesz Mam takie na sprzedaz do 5 drzwi

A jak montujesz to na dachu skoro nie ma relingów ??

Przykręca się belki do rynienek nad drzwiami - to jest standardowe mocowanie w wiekszosci dostepnych na rynku bagaznikow dachowych. Trzyma idealnie na trasie mozesz spokojnie 110 - 120km/h pomykac. Mozesz cos takiego kupic np w norauto ale takze w innych sklepach z akcesoriami samochodowymi - koszt od 100 do 300zl. A potem do tych belek dokupujesz odpowiednie nakladki - na rowery lub na narty lub bagaznik dachowy - koszt jednej szyny rowerowej ok 30zl.
Pozdrawiam

Cytat:
2005-04-17 18:13:58, map78 pisze:
Przykręca się belki do rynienek nad drzwiami - to jest standardowe mocowanie w wiekszosci dostepnych na rynku bagaznikow dachowych. Trzyma idealnie na trasie mozesz spokojnie 110 - 120km/h pomykac. Mozesz cos takiego kupic np w norauto ale takze w innych sklepach z akcesoriami samochodowymi - koszt od 100 do 300zl. A potem do tych belek dokupujesz odpowiednie nakladki - na rowery lub na narty lub bagaznik dachowy - koszt jednej szyny rowerowej ok 30zl. Pozdrawiam

A co z uszczelką ?? tą od drzwi ??

Zobacz sobie ta stronke bagazniki - tam masz róne wersje mocowań i sa zdjecia to sobie zobaczysz.