Instrukcja do Getz-a

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprowadziłem swojego getz-a z Belgii, a co z tym związane posiadam instrukcję w języku francuskim. Poszukuję jej odpowiednika w języku Polskim. Odpowiada mi każda wersja format. Wspaniałym rozwiązaniem byłaby wersja elektroniczna, ale domyślam się że to niemożliwe. Oryginalna książeczka to pewnie też szczyt marzeń, ale może wersja ksero/skan ? Jeżeli ktoś mógłby pomóc będę wdzięczny i postaram się zrewanżować .
Pozdr,

Jestem posiadaczem polskiej instrukcji i chętnie pożyczył bym ją, tylko trochę daleko do Krakowa mam. Książeczka ma ponad 200 stron. Jakiś pomysł na przekazanie treści? Bo nic do głowy mi nie przychodzi. Skanowanie 200 stron to chyba nic miłego, ale może tylko mi się wydaje.

Jest tego cala kupa !
W wiekszosci to takie bzdety w stylu "jak zmienic kolo" itp.
Powiedz moze co jest dla Ciebie koniecznie niezbedne (ogranicz zakres tematow). Wtedy moze sie z kims podzielimy tematami i machniemy skany.

GETZ TEAM !

Kto ma skaner nich sie zglosi.

Ja mogę zeskanować całą, ale mogło by to być dopiero za jakieś 3 tygodnie, bo do skanera mam dostęp w Białymstoku, a będę tu następnym razem właśnie za jakieś 3 tyg...

Wielkie Dzięki za odzew . Jak tylko napisałem wczorajszy post i prośbę do Kolegów, to dzisiaj odezwała się miła Pani z salonu hyundai-a. Byłem tam dwa tygodnie temu w sprawie tej nieszczęsnej instrukcji. Pani podczas dzisiejszej rozmowy poinformowała mnie, że udało się jej "skombinować" tą miłą książeczkę . W poniedziałek będę już studiował jej zawartość. Nie mniej stokrotne dziękuję za chęć pomocy! Jeżeli któryś z Kolegów będzie w okolicy Krakowa zapraszam na browarek

Pozdrawiam,