Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-04-17 20:06:39 Pogratulowac postawy - zwlaszcza przy wszechobecnej znieczulicy.
BRAWO FRANIO! |
![]() Fruwak SYMPATYCZNY GOŚĆ Zagórz | 2005-04-17 20:20:11 masz chlopie zimna krew. mnie sie w takich sytuacjach nogi uginaja - nie wim dlaczego ![]() |
Franc SYMPATYCZNY GOŚĆ była 2107, teraz Gol ... Gdańsk | 2005-04-17 20:25:43 zimna krew?? taki bylem zdenerwowany ze telefonu nie moglem znalesc a dyspozytorka na pogotowiu ledwo rozumiala co mowie. |
![]() Ukasz Lada Samara Biskupiec | 2005-04-17 21:39:18 Ja po kilkunastu tygodniach od zaliczenia mam powazne problemy co to tak wiel ale ile to juz nie bardzo ![]() |
![]() krycho MEGA ŁADZIARZ Lada 2107 Warszawa | 2005-04-17 21:51:48 Franc! Brawo za postawę!!! Rada Ci powinna przyznać medal!! ![]() |
![]() MUSEL SYMPATYCZNY GOŚĆ fiat 126/Astra rzeszów | 2005-04-17 21:54:49 Franc i bardzo dobrze ,ze zawrociles i sie zatrzymales,ja jak dzwonilem raz na pogotowie bo dziadziu mojego szawgra mial zawal najprawdopodobnije i zauwazylem go jak juz lezal to dzwoniąc na pogotowie najbardziej mnie to zdenerwowalo ,ze dyspozytorka sie pytala o wszystko tzn wiek ,na co chorowal ,itp ,ale mowiąc szczerze tak jak w twojej sytuacji nic niewiedziales o gosciu |
![]() mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2005-04-17 21:55:12
Tylko, że z drugiej strony, pomijając już stres, teoretycznie każdy powinien znać zasady udzielania pierwszej pomocy. Ja też zapominam wiele rzeczy co się uczyłem w szkole, np. jakieś pierdoły z biologii czy z matematyki jakieś tam wzory, bo to mi się w życiu nie przyda, dlatego niechętnie kuję biologię itd. A pierwsza pomoc zawsze może się przydać, nigdy nie wiadomo, więc to się powinno umieć. Oczywiście nie na pamięć wszyystko po kolei, ale chociaż jakieś podstawy. W każdym razie tego zawsze bardzo chętnie się uczę, jak na razie PO to jeden z moich ulubionych przedmiotów w szkole ![]() |
![]() Pablox SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107'89 -była, ... Gdynia | 2005-04-18 07:47:24
![]() ![]() |
![]() _FAZI_ SYMPATYCZNY GOŚĆ Samara Danzing | 2005-04-18 10:11:49 Franc gratuluje postawy brawo.Ja nigdy szczeze moiac nie zwracam na to uwagi ![]() |
![]() marcinb SYMPATYCZNY GOŚĆ Ładna Samara Chrzęsne | 2005-04-18 11:14:43 Ja również dołąńczam się do gratulacji tym bardziej że wiem co czujesz ja też uratowałem kilka lat temu jakiegoś dziatka w zimę bym nawet do połowy rozebrany chyba na siuśki mu się zeszło a że był pijany to się przewrucił i nie miał siły wstać, dodam że to była na nasypie dla pociągów i grubo po godzinie 02.00, a farta dziadziuś miał że tego dnia moja w tedy dziewczyna teraz żona miał aurodziny i się zasiedziałem u niej
Gratuluję jeszcze raz odpowiedniej postawy. |
![]() Adam-Lancelot SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2103 77' Gdańsk | 2005-04-26 15:40:53 Brawo Franc !! tak trzymać!! w dzisiejszych czasach coraz ciężej znaleść takich judzi........ |
![]() Jasio SYMPATYCZNY GOŚĆ sluzbowka :) Lublin | 2005-04-26 15:45:31 Tak trzymac !!. Ja w nocy wracalem od mojej Kasi i jakis goscio siedzial na przystanku wiec stanalem i zapytalem czy wszystko ok ale on czekal na kogos ![]() |
![]() misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2005-04-26 22:39:31 Brawo Franc ! I dobrze, ze to napisales - niech kazdy z nas przeczyta, pomysli i moze zaczniemy czesciej zwracac uwage na innych.
Ja osobiscie staram sie pomagac, ale przyznaje, ze moglbym wiecej... a czasem lepiej zapytac kogos czy nic nie potrzebuje o jeden raz za duzo niz za malo... tak wiec pomagajmy - po to jestesmy zeby sobie wzajemnie zycie ulatwiac. Pozdrowienia dla Franca ! |