195/50/15 na 6*15

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy taki ogum bedzie pasowal na taka szerokosc felgi ??? Chodzi mi o to czy dobrze sie oponka ulozy na feldze ... i czy to ma jakis wpyw na trakcje ...

ja mam felge 6,5 cala i juz jest troche za waska. do 195 to 7" pasuje

Tak mi się też zdaje właśnie że mnimum to 6,5.

Bez problemu mozesz zalozycz 195/50/15 na felge 6 calowa - chyba ze jest to felga jakis wynalazek - ale mysle ze normalna - wiec smialo zakladaj

W punkcie opopniarskim mi powiedzieli ze to moze lepiej nawet zalozyc na wezsza felge ta oponke bo sie felga troszke schowa i bedize bezpieczniejsza przy kraweznikach...no ale ludzie rozne rzeczy gadaja wiec sie pytam was ..

Nie ma problemu z zalozeniem takiego laczka na 6" felge ... tak jak Ci powiedzieli w wulkanizacji bedzie lepiej chroniona JEdyne co moze byc gorsze to prezencja felgi ... ale chyba bedzie ok.

No i zalozylem !!! Mam wreszcie swoje upragnione alufele Wygladaja slicznie i oponka rzeczywiscie chroni troszke bardziej felge ... Polecam firme oponiarsko - felgowa "Małkus" w Chrzanowie na ulicy Śląskiej 49 ... profesjonalny warsztat ...bardzo mila obsluga , wszystko zrobione bardzo sprawnie i szybko ...

Niedlugo fotki w profilu zaktualizuje