Wtrysk gazu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam zamiar zalozyc sobie gaz (wtrysk ciagly) do mojej 318is. Wszyscy odradzali mi zwykla instalacje z komputerem bo moze wystapic cofanie sie plomienia i moze przeplywomirz rozpierdzielic. Czy to jest prawda?? Jak tak na prawde sprawuja sie zwykle instalacje gazowe w bmw??

Witam, dodrze ci mówili ze może przepływomierze rozwalic, ja mam zwykła instalację w BMW 750 e-32 i mam rozwalone przepływomierze, wtrysk gazu jest ok, napewno nie rozwalisz przepływomierzy,ja mam rozwalone, bo strasznie strzelała na gazie, ale od kiedy założyłem ogromne filtry powietrza do 5-cio litrowego silnika przestała już kichać , jeżeli chcesz załozyc wcześniej zorientuj się jaką instalacje wybrać, jakiej firmy, ja ma LOVATO, ale chyba ja wywale jak tylko naprawie przepływomierze, wie ktoś gdzie można naprawic przepływomierze???

Mam jeszcze jedn problem z moim 750, mianowicie po przejechaniou ok 25 km hamulce się blokują i strasznie grzeja, wie ktos co to mozę byc???

Jeżeli tak proszę o jakąś wiadomosć na gg 5408666 lub plasterek2@wp.pl

Z góry dzięki za pomoc

Cytat:
2005-04-19 10:31:35, christian750 pisze:
Mam jeszcze jedn problem z moim 750, mianowicie po przejechaniou ok 25 km hamulce się blokują i strasznie grzeja, wie ktos co to mozę byc??? Jeżeli tak proszę o jakąś wiadomosć na gg 5408666 lub plasterek2@wp.pl Z góry dzięki za pomoc

piszesz to juz trzeci raz! zaraz otworze wątek i najpiekniejszym BMW i pewnie bedę czytał o blokujących się hamulcach. Gdyby ktos wiedział jak Tobie pomóc to napewno by to napisał w twoim wątku, jeżeli jeszcze nic nie napisali to albo nie wiedzą albo czekaj spokojnie i nie rób syfu w każdym wątku. pzdr

PS: porawka! Cztery razy! Pewnie jeszcze gdzieś przeoczyłem

[ wiadomość edytowana przez: Jeztom dnia 2005-04-19 11:04:20 ]