Tarczochy do mojego esperasia....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chcialem sie pochwalic co wrzucilem do mojej bryki, do tego klocuszki lucasa Woz staje deba....

Pozdrowienia for ALL...

Cytat:
2005-04-19 11:36:38, znachu pisze:
...."Chcialem sie pochwalic co wrzucilem do mojej bryki.."

Niiiooooo....Chwal się chwal !....słuchamy najważniejszego !:

GDZIE OPIS,CENY, źRÓDŁO ZAKUPU, itp itd

Kupilem je w kutnie tzn firma ojca mi sciagnela. W detalu sa po jakies 170 -180 zl sztuka. (ja miaalem troszke taniej)

.-.-.-.-.-.-.-.-

Są KOZACKIE

Ciekawie wyglądają

Cytat:
2005-04-19 12:05:08, znachu pisze:
........(ja miaalem troszke taniej)
.-.-.-.-.-.-.-.-

Eeee........
No dawaj dalej.
Przecie my też takie chcemy

Troche drogie, a mnie czeka chyba też wymiana, pomimo dobrej grubości, bo po ostatnim przyjrzeniu się sprawie wyszło na jaw że jedna jest zwichrowana , zacisk na niej sobie pływa, i coś było(jest) nie tak bo klocek krzywo się sciera(ł) - nie było dociśnięty dobrze przez zewnętrzną część zacisku(latał). Poruszałem to, zakręciłem ponownie, poprawiłem sprężynę i przestało mnie ściągać, chociaż to może być efekt nowych opon

czy te códeńka to ATE????

Bo na BREMBO nie wyglądają....

inaczej nacinane

Jaka to firam to teraz nie powiem bo zapomnialem dowiem sie wieczorkiem a ile taniej no dostalem po cenach hurtowych minus rabaty (fajnie miec sklep z czesciami )

Dodam jedno ze 180 kmh do 60 kmh awaryjnie kierownica nawet nie drgnie a poziom hałasu dobiegajacego kol wynosi prawie zero

No dajcie spokoj z ta firma.

Przeciez to ATE Powerdisc

Cytat:
2005-04-19 15:23:00, znachu pisze:
Jaka to firam to teraz nie powiem bo zapomnialem dowiem sie wieczorkiem a ile taniej no dostalem po cenach hurtowych minus rabaty (fajnie miec sklep z czesciami ) Dodam jedno ze 180 kmh do 60 kmh awaryjnie kierownica nawet nie drgnie a poziom hałasu dobiegajacego kol wynosi prawie zero

miło słyszeć że cichutkie... bo moje Brembo MAX-y to przy tych prędkościach wyją jak by samolot startował.....

no niestety... gówno nie klocki...

Chętnie bym to wrzucił do Lanosa

Ps.

Dobry zakup

Witam to ja też się pochwale tydzien temu założyłem tarcze JURID za 180 pln kpl. oraz klocki Textar za 145 pln kpl. Moim zdaniem dobry team , poprzednie klocki też miałem textar !!! niebo a ziema z orginałami.

Raffsa

własnie sobie wymyśliłem po co takie super tarcze jak klocki LUCASA to raczej niższa półka !!!. jakość się kompensuje.

Takie jest moje zdanie !!!

Raffsa

Cytat:
2005-04-19 20:42:14, raffsa pisze:
własnie sobie wymyśliłem po co takie super tarcze jak klocki LUCASA to raczej niższa półka !!!. jakość się kompensuje..."

Fakt!!...."Lucasy" już dawno dawno straciły swoją jakość i klasę ....teraz to tylko pamięć dawnych , dobrych lat ludzi w to wpuszcza (tak jak elekronarzędzia BOSCH)

Fajowe brembuchy Ja też wstawiłem ale niestety nie tak dobre jak te ale tez nienarzekam i autko staje prawie w miejscu gratuluje dobrego zakupu i niehc dlugo sluza

Pilot... To nie Brembo...

To Ate...

Ps.

Co kupiłeś, za ile i gdzie ?

A ja kupowałem w norauto jak promocja byla i klocuchy gratis dorzucali a dałem chyba coś między 300 a 400zł