Wycieraczki płaskie Valeo XTRM

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Czy ktos je uzywa? Pytam o wrażenia bo chciałbym je przetestować a troche kosztują.

niop, ja używam od roku, sprawują się super i wyglądają też super, ogólnie gdyby nie ta cena to wszystko byłoby ok

OkA jakie uzywasz długości? Może to być 500 i 450?

wiesz co, ja z oszczędności założyłem 2x450mm i jest troszkę za mało, ale 450 i 500 od strony kierowcy powinno być ok

A ile taka przyjemnosc kosztuje?

Na przykład ten link

Cytat:
2005-04-19 15:11:44, slawas1 pisze:
wiesz co, ja z oszczędności założyłem 2x450mm i jest troszkę za mało, ale 450 i 500 od strony kierowcy powinno być ok

A jaki symbol tych pasujących wycierałek?

ło kuczak, ale starocie wyciagasz
Choc i ja sie zapytam gdzie cos takiego można kupic?

Niezłe pieniadze sobie za to wołaja, nie da sie ukryc...

[ wiadomość edytowana przez: GrzEE dnia 2006-09-27 14:39:42 ]

Symbolu żadnego specjalnego nie ma, poprostu długość

Drogie jak jasny gwint, ale naprawdę dobre

Dzisiaj kupię i założę, a jutro rano same ramiona na szybie zastanę. Ech, szkoda słów...

nie ma tragrdii - ja od długiego czasu mam na aucie i na razie skubneli z niego radio a wycerałek nie ruszyli

No Sławas a powiedz jak u Ciebie sie spisują bo widze ze masz je prawie 1,5 roku

Jedna już wylądowała na tylnej szybie. Ale spisywała się super.
Teraz kupiłem zwykłe Valeo i pochodziły tylko kilka m-cy.

Trochę szkoda mi kaski, ale wkrótce znowu się na nie porwę.

Ja mam tez plaskie, ale Alca-Hayner z allegro za jakies 60 zl komplet i sa super. Scieraja dobre nawet przy wyzszych predkosciach (nie to co zwykle). Jadyny problem to prawa strona prawej wycieraczki: krzywizna szyby zbyt duza i tam lekko odstaje, ale mnie to nie robi.

Polecam

Testuję je już od 1,5 roku (VALEO XTRM) - i mimo "zapalnienia się" żółtej kontrolki zużycia, sprawują się i wyglądają bez zarzutu. Rzeczywiście są bardzo ciche! POLECAM, choć cena nadal dość wysoka (tj. ok. 140PLN komplet)

[ wiadomość edytowana przez: edis4 dnia 2006-09-28 10:16:09 ]

Mnie dziś w nocy skubnęli piórka, a były to zwykłe Bosch'owskie. Chyba nie warto ryzykować. Moto-GUM chyba się nikomu nie przyda więc uderzam w nie. Prędkości kosmicznych nie rozwijam więc zwykłe powinny wystarczyć. Szkoda pieniędzy i nerwów.
Ot Polska nasza.

Cytat:
2006-09-28 03:09:46, Kodem_PL pisze:
Ja mam tez plaskie, ale Alca-Hayner z allegro za jakies 60 zl komplet i sa super. Scieraja dobre nawet przy wyzszych predkosciach (nie to co zwykle). Jadyny problem to prawa strona prawej wycieraczki: krzywizna szyby zbyt duza i tam lekko odstaje, ale mnie to nie robi. Polecam

Ja kupiłem płaskie Alca_Hayner i totalna porażka - smugi i skaczą po szybie. Jest to dla mnie o tyle dziwne, że tej samej firmy kupiłem "zwykłe" i jest super. Kupiłem zwykłe:
- ze spojlerem po stronie kierowcy
- bez spojlera dla pasażera
- tył
pozdrawiam
Arturek

Zawsze użyuwałem Boscha Twin ze spoilerkiem i byłem zadowolony, teraz mam Eco, bo nie było Twinów na stacji a potrzebowałęm na już, i są kiepskie. A o płaskich Valeo słyszałem same dobre opinie.

Sprawują się dobrze, 100 razy lepiej od "tescowych" . Tak sie składa że są produkowane w moim miasteczku pod Krakowem

Na mnie już czeka w Bielsku komplecik do zabrania Tutaj już kilka razy zapomniało mi się zamknąć samochód i nic, a przed firmą wszystkie samochody stoją z kluczykami w stacyjkach. Dlatego też zafundowałem sobie te pórka. Tutaj częściej pada niż w PL i dobra widoczność to podstawa. Kumpla również namówiłem do ich zakupu