MotoNews.pl

Odpadła tablica rejestracyjna.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co z tym fantem zrobić.
W urzędzie chcą mi ponownie rejestrować autko.
Czy da się to załatwić jakoś "pozaurzędowo"

Znaczy zgubiles rejestracje dobrze rozumiem ??

jesli tak to pojedz na myjnie gdzie ostatnio byles i zapytaj czy tam nie znalezli

Jesli nie to czekam na wyjasnienie

pozdr

Połamała się ramka trzymająca tablicę. Przypuszczam,że tablica odpadła gdzieś na trasie.
Na razie jeżdżę bez i żaden fotoradar mi niestraszny.
Tak a propos, przecież motocykle nie mają przednich talbic.

Prawdopodobnie ale tylko prawdopodobnie kros ukradl Ci tablice rej. a ten ktos to zlodziej paliwa ... podjezdza pod stacje tankuje wchodzi ze niby placi i odjezdza ....

pozdr

opcja Thaniela jest bardzo prawdopodobna więc na Twoim miejcu bym zgłosił to na policję aby póxniej nie musieć płacić za paliwo którego się nie tankowało

Oczywiście fakt zgubienia tablicy zgłosiłem tego samego dnia gdy to się stało.
Zastanawiam się czy można coś zrobic aby nie rejestrować autka ponownie.

Z tego co wiem to nie da sie nic zrobic ... niestety

pozdr

Mozna dorobic samemu ale jesli policja przyjrzy sie dokladnie moze wystawic mandat za brak oryginalnej tablicy rejestracyjnej(z naklejka)

Witam
z tego co wiem, nalezy zajsc do wydz kom, powiedziec jaka sprawa i za 50 zł dorabiają nową tablicę, tyle ze trzeba będzie trochę poczekac

pzdr

a jak jest z tablicą z przodu?? trzeba mieć? Ja jeżdze bez bo niemam gdzie dać pozatym corvetta tez z przodu niema :p

Nie dorobia nowej tylko nowe DWIE z nowymi nr a nr. ktory zostal zagubiony jest wpisany w 'czarny rejestr' i czakaja co sie wydazy z tymi nr. np. napad,rabunek itp.A tablice wedlug przepisow musza byc dwie i niewazne czy to maluch czy corvette

[ wiadomość edytowana przez: karino13 dnia 2005-05-31 11:09:08 ]

[ wiadomość edytowana przez: karino13 dnia 2005-05-31 11:10:44 ]