Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() DeeJay Klubowy Weteran Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2005-04-19 21:32:46 Płuciennik ![]() Tanio i solidnie, jeżeli chodzi o ten temat. Plus jakaś stylowa końcóweczka ![]() |
Wiktor_ galant Kielce | 2005-04-19 23:02:44 poto z dziurkami że bedzie to działac w jakims stopniu jak tumik, ja tak jezdże z 3 lata(z pustym katem) i przeglądy przechodze bez najmniejszego problemu i nawet na analizatorze spalin jest jeszcze rezerwa... przed dopuszczalną granicą |
![]() Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-04-19 23:03:24
BOSAL jest dobry.. -drogi asmet.. -hmm niewypowiem sie izawit -jezdze na nim ponad dwa lata (aluminiowane) i jest spoko jeszcze nie przerdzewial. chociaz juz slychac conieco , kazdy aluminiowany tlumik ma wytloczony numer i napis ALU.. kiedys zrobilem eksperyment i wsadzilem do poloneza koncowy tlumik alu wytrzymal na gazie 1.5 roku (koszt ok 45zl) pozniej zalozylem zwykly blaszany za 25zl. wytrzymal pol roku.. i sie rozsypał. |
Wiktor_ galant Kielce | 2005-04-19 23:13:48 ja kupiłem tylni asmet ale narazie leży bo niemam kiedy wymienic, ale przy okazji wymienie tzerz środkowy bo terz przerdzewiał itd.
ale bosal jest droższy od asmeta a asmet ma 24 miesiące gwarancji a bosal 18 miesięcy, dlatego teraz sie zastanawiam czyzby polska produkcja była lepsza dlatego ze jest dłuższa gwarancja??? |
![]() Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-04-19 23:21:16 Asmet albo izawit produkuje dla opla do gliwic .. wiec fabryczne opelki z gliwic jezdzą na polskich tlumikach ![]() ![]() |
AsterixGal ESPERO było :( Mazda 626 jest | 2005-04-20 06:54:52 Tyle, że na asmeta masz 24m-ce gwarancji jak jeździsz na Pb, na gazie gwarancję możesz sobie położyc tylko na półkę. |
SzybkiKosta HONDA CBR 600F, SEAT ... Warszawa -Ursynów | 2005-04-20 08:35:11 aluminiowy powinien być trwalszy i dłużej posłużyć , zaś jeśli chodzi o końcówkę to da ona niewiele albo nic.
A najlepsze tłumiki i zarazem najdroższe Remus , Sebring , i oryginalny japoński Mugen ![]() |
jenes niedawno Espero CD 2 ... ~Rzeszów | 2005-04-20 10:21:42 Ja założyłem Izawit'a, komplet aluminiowane, znajomy mówi że jest całkiem dobry w tej kasie, sprzedają różne i na te raczej nikt nie narzeka, dałem 180zł za środkowy i tylny. chociaż musze przyznać że trochę inny dźwięk wydaje niż orginał, troszkę głośnieszy, taki pomrukujący ![]() ![]() |