Wyświetlacz komputera

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie wiem jeszcze dokładnie jak się poruszać w inerfejsie (tłum. międzymordziu forum. Nie wiem jak kontynuować zamknięty już temat więc zaczynam jako nowy:
Mam angielską wersję wyswietlacza i pojawia mi sę komunikat: "Low beam Fld/Vision" Nadmieniam, że światła mam dobre. Czy jest to możliwe że komputer przewiduje rychłe spalenie się żarówki?

pzdr
_Krzysiek_

na twoje pytanko co do kompa nie odpowiem bo moj traktor takich zeczy nie ma ale w sumie fajna teoria szkoda ze moj pecet nie potrafi przewidziec najprostszej rzeczy on tylko wie kiedy sie zawiescie ale nie o tym chcialem, co do kontynuowania starego watku to otwierasz ten watek i u gory widzisz odpowiedz na post klikasz piszesz i dajesz wyslij i jest ok
wyprobuj
w celach naukowych moze jakis ciekawy temat zaczniesz bo widze juz ciekawe rzeczy niech tylko mlody to zobaczy
Cytat:
a już zupełnie jest mi miło że jest wśród nas następny posiadacz Omy B.
POZD.

Takiego komunikatu jeszcze nie miałem, ale sprawdzę i jeżeli nikt nie da znać, to jutro odpowiem.

Pzdr.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Pewnie kolega ma Xenony. Prawdopodobnie coś z nimi jest nie tak, przetwornica albo żarówki. Najprawdopodobniej gaz w żarówkach się wypalił.

pozdro
3

Tak, to jest odpowiedź na którą czekałem. To mój pierwszy samochód z xenonami i spodziewałem się, że będą dawać mocniejsze światło. Chyba mogę tak jeździć aż do padnięcia żarówek? W związku z tym mam 2 pytania: Kto wie gdzie najtaniej kupić żarówki przez net i czy wymiana jest równie prosta jak zwykłych żarówek.
pzdr
_Krzysiek_

Znajdź gościa o " imieniu" rmickey. Ma Vectrę z Xenonami i niedawno wymieniał jedną żarówkę. Jak się okazało po wymianie jeden reflektor świecił w innym odcieniu a drugi w innym. Dostał żarówkę innego producenta!!. Oczywiście robił to w ASO!!!
Więcej na temat wymiany żarówek znajdziesz na OKP w jego postach. Ostatnio z nim gadałem na cośrodowym zlocie w GM na "Motylu" i podobno zamówił przez internet jakieś żarówki do Xenonów.
PS. Po wymianie żarówek trzeba wyregulować TECH'em autopoziomowanie.

pozdro
3