Okulary tylnich lamp MK-7

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
prosze o pomoc poszukuje okularów tylnych lamp do mk-7 podobnych jak na załączonym zdjęciu
pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: canibal dnia 2005-04-20 14:27:49 ]

[ wiadomość edytowana przez: canibal dnia 2005-04-20 14:28:28 ]

No nie gadaj, że chcesz w takie coś przyozdobić essinkę. blee
No ale rzecz gustu.

canibal.....ja też bym takie coś odradził

przyłanczam sie do przeciwników tego szkaradztwa.

wszystkie okulary na lampy jakie widzialem dotad byly tragiczne... te tez nie sa wyjatkiem...

Panowie kolo nie pyta się o ocenę tylko o to gdzie to paskudztwo można dostać.

Decki Ty stajesz w obronie rzeczowej odpowiedzi ? Co sie z Toba dzieje ?

Cytat:
2005-04-20 16:41:35, decki pisze:
Panowie kolo nie pyta się o ocenę tylko o to gdzie to paskudztwo można dostać.

Ty kolo.......ale my wyrażamy swoja opinię....nie dał wątku w dziale ogłoszeń tylko w dziale tuningu....więc mamy prawo wypowiedzieć tutaj co myślimy o tej przeróbce.....

Popieram wiekszosc. To cos na tych swiatlach to tragedia

Chyba wszystko co było do powiedzenia na temat tych okularów zostało już powiedziane. Ja powiem krótko i zwięźle: błe

fakt, nieciekawie takie cuda wyglądają!!! ale skoro sie upierasz poszukaj na allegro, gdzieś tam widziałem takie wynalazki

Wczoraj widzialem mk6 z takimi okularami... srebrny...
WYGLĄDAŁ DRAMATYCZNE Z TYM NA SWIATLACH....

Jak juz to upoluj sobie czarne orginaly Helii... Ja wlasnie na takie choruje... Bo one wygladaja fajnie... A okulary... No coz... Dla mnie dramat...

masz jakies zdjecie tych czarnyc oryginalow do mk6?

Cytat:
2005-04-20 23:17:12, mazzi19 pisze:
masz jakies zdjecie tych czarnyc oryginalow do mk6?

Niestety nie... Ale widzielem kiedys na ebay.de i koles chcial za nie cos kolo 150eur...
i wlasnie pisal ze Hella orginal, tuw itp.... Ale ta cena mnie troche zaszokowala...

open.....przyznam szczerze że nigdy nie słyszałem o takich lampach....więc bardzo mnie to interesuje.... w katalogach helli nie ma nic o nich wspomniane

Cytat:
2005-04-20 23:41:06, micab pisze:
open.....przyznam szczerze że nigdy nie słyszałem o takich lampach....więc bardzo mnie to interesuje.... w katalogach helli nie ma nic o nich wspomniane

Ja tez bylem zdziwiony... Ale wydaje mi sie za jak niemiach pisze na ebay ze orginale Hella to nie sadze ze wali scieme... Nawet foto bylo... Ciemne jak cholercia...

[ wiadomość edytowana przez: open dnia 2005-04-20 23:48:14 ]

ja sie sadze na lampki lexus-look do swojego mk7.. Tylko chcialbym wiedziec, ile dostane za swoje oryginalne tylne niezniszczone lampki?

masz linka do tej aukcji na ebay-u z tymi lampkami

Cytat:
2005-04-21 16:51:54, canibal pisze:
masz linka do tej aukcji na ebay-u z tymi lampkami

Niestety... To bylo juz troche temu jak to widzialem...