Poszukuje wiertarki katowej

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poszukuje wiertarki katowej bo mi sie normalnie sruba na kolektorze wydechowym ukrecila

nikt nie ma?
nikt nie pomoze?

Hmm wiertarka katowa ciekawe, mnie tam sie kojazy to szybciej ze szlifierka katowa.
No niestety takiego sprzetu brak...

dalej nikt nie ma ?

mam szlifierki ale wiertarki nie...

ewentualnie takie specjalne zginane wiertlo wazne

Wiertarki katowej jeszcze w zyciu na oczy nie widzialem ale to czego szukasz to sie nazywa walek gietki i w marketach typu LeroyMerlin Praktiker kosztuje okolo 100-150pln. Mialem to kiedys kupic ale bylo jakos lipnie zrobione, nie kupilem i tak zostalo.

moze ma ktos ten walek gietki pozyczyc pliss wazne bo mi pierdzi

Wiercenie w bloku czyms takim nie jest najlepszym pomyslem, przynajmniej tak mi sie wydaje. Mozna taka srube wykrecic ale to zalezy czy wystaje i wtedy albo dospawac druga srube, albo podgrzac palnikiem do temp. czerwonego zaru ostudzic i odkrecac albo udac sie do zakladu gdzie maja specjalne wykretaki (dostepne sa powszechnie produkty typu toya ale nie wykluczam ze sa z tworzywa). Kazdy zaklad regeneracji glowic Ci to wykreci.

wiec srubka ukrecila sie na koncu gwintu idealnie na rownosci z blokiem a dochodzi jeszcze dziura w kolektorze dojscie jak na srubki w kolektorze dobre ale jak na srubki w kolektorze

gdzie to zrobic?

Adam do zakładu i ci wyciagna koszt u pukalaka ( hehehehehehehehehe ) 20 zł zwykle dochodzi do 80 ...
ew spytaj bartka 126 czy nei zrobi jego tato.
ps. o kurde oddac blok do pukalaka bez modlitwy dobre

Adam proponuje ci pojechac wlasnie do pukalaka, ja od niego pozyczalem wiertarke katowa ,ale powiem ci ze straszna meczarnia jest przy rozwiercaniu sruby. Wiertla musisz miec super jakosci, takie z toyi za 2 zl mozna sobie w .... wsadzic. No i jescze trzeba miec ogromna cierpliwosc w tym bo jest to monotonna praca.

wyciagac blok no co ty czuczu.
musi to byc zrobione na aucie

Nie wiem jak jest w corrado ale w zdecydowanej wiekszosci samochodow kolektory sa przykrecane do glowicy, wiec jakby co to mozna ja zdjac, godzina roboty

Cytat:
2005-04-27 17:36:00, tomeQ_ pisze:
Nie wiem jak jest w corrado ale w zdecydowanej wiekszosci samochodow kolektory sa przykrecane do glowicy, wiec jakby co to mozna ja zdjac, godzina roboty

jak znajde sponsora na uszczelke pod glowica to czemu nie