[OT] Pilnie poszukiwany szalik Legii lub Polonii do pozyczen

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zaraz po rocznicowym mam impreze,, obowiazkowe przebranie, chce sie przebrac za kibola, dres juz mam, kajdan na szyje jest tylko brakuje mi szalika

ma ktos pozyczyc szalika, moze tez byc innego klubu i jeszcze jakies atrybuty prawdziwego kibola?

Spajki bejsbol obowiązkowo

Ja mam ale żużlowy i mocno nieaktualny - Polonia Jutrzenka Bydgoszcz . Ech, to były czasy jak sie miszczostwa sypały...

Kao, bejsbol to przezytek, obowiązkowo teraz to siekiera, kastet, kosa, tudzież gazrurka, ale koniecznie z kolankiem

Spajkacz, jak nie zapomne to przywioze w sobote do norblina szlik.

Cytat:
2005-04-20 23:24:40, SPAjK pisze:
zaraz po rocznicowym mam impreze,, obowiazkowe przebranie, chce sie przebrac za kibola, dres juz mam, kajdan na szyje jest tylko brakuje mi szalika ma ktos pozyczyc szalika, moze tez byc innego klubu i jeszcze jakies atrybuty prawdziwego kibola?

Córka by mnie zabiła gdybym jej szalik Ci pożyczył - podobno kibice legii już są jak baranki

Eee gazrurka to za kadencji moich rodziców raczej

wtedy to biala pala raczej, a biala bo dla niewidomych

łańcuch jest poręczniejszy od rurki

Mam Hajduka Split

pozdr

Cytat:
2005-04-21 01:34:49, thaniel pisze:
Mam Hajduka Split pozdr

kupiłeś

Kupilem jak bylem w splicie jako suwenir z wakacji

pozdr

Znaczy szalik .... oj pozno juz jest chyba

pozdr

Cytat:
2005-04-20 23:29:49, jose pisze:
Kao, bejsbol to przezytek, obowiązkowo teraz to siekiera, kastet, kosa, tudzież gazrurka, ale koniecznie z kolankiem Spajkacz, jak nie zapomne to przywioze w sobote do norblina szlik.

kostkę brukową i lusterko od samochodu...

Pozycz od kogoś bete i pałke sobie ogol

Cytat:
2005-04-21 07:53:16, Momik pisze:
Pozycz od kogoś bete...

swietny pomysł... to jak bedzie Kiler?

ja gdzies chyba jeszcze mam szalik Petrochemi Plock stare dzieje, a i mam koszulke legi z logo daewoo-fso jako sponsora, a z tylu 8 i Kucharski, tylko rozmiar maly bo mlodziak wtedy bylem

Mogę Ci pożyczyć moją laskę na kierownicę...

Spajk - byłem w Łodzi - trzba było powiedzieć. Jakbyś pochodził z szalikiem LKSu po wawie to miałbyś do stroju oryginalne limo, albo i dwa

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Cytat:
2005-04-22 18:57:31, OLO pisze:
oryginalne limo, albo i dwa

A to sie da załatwić od ręki

Hmm...mam szalik Zagłębia Sosnowiec ale jakbym go komuś pożyczył to by wymordowali mi rodzinę i spalili dom.