MotoNews.pl

FORUM ROWEROWE :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszam wszystkich miłośników "aktywnego" spędzania czasu na rowerkach na nowe: FORUM ROWEROWE

o super - też brykam na rowerku, ostanio nawet do pracy - zaraz tam zajże!

super, juz wchodze

Cytat:
2005-04-21 18:55:48, Cwikus pisze:
super, juz wchodze

Zapraszam

juz pierwszy post tam zaliczylem

Cytat:
2005-04-21 19:13:33, qbaj pisze:
juz pierwszy post tam zaliczylem

I to jaki dlugi

Ja tez mam pierwszy za soba

Cytat:
2005-04-21 19:47:06, QLogic pisze:
I to jaki dlugi Ja tez mam pierwszy za soba

"...jak wszyscy, to wszyscy, babcia (ja) też!!!..."

Hej Cwikus - ty chyba jesteś specjalistą od MTB - spotkałeś się z firmą CODA (to ponoć jest montowane jako OEM do Cannondale) - mam okazje kupić ich tarczówki hydr. z piastami - jakaś tam grupa expert (ile teraz stoją najtańsze markowe tarczówki hydr.). Co sądzicie o obręczach mavic x223 disc - mam aktualnie x139 i strasznie gówniane są...

je też już byłem

Cytat:
2005-04-22 09:51:58, elChopin pisze:
Hej Cwikus - ty chyba jesteś specjalistą od MTB - spotkałeś się z firmą CODA (to ponoć jest montowane jako OEM do Cannondale) - mam okazje kupić ich tarczówki hydr. z piastami - jakaś tam grupa expert (ile teraz stoją najtańsze markowe tarczówki hydr.).

Wiem ze cos takiego istnieje ale nie jezdzilem nigdy na tym - nie chcialbym wydawac opinii opieranej na ichniejszych netowych, nikt na to raczej nie narzeka, swoja droga bardzo malo osob na tym sprzecie jezdzi.

Ja mam hydraulike gianta mph3 i bardzo sobie chwale

Cytat:
Co sądzicie o obręczach mavic x223 disc - mam aktualnie x139 i strasznie gówniane są...

hmmmm x139 sa gowniane i nie ma co sie z tym ukrywac - ja mam x117 disc i sa zajebistymi obreczami a jednoczesnie wystarczajaco lekkie do XC (przod wazy mi ponizej 1kg a Tyl niewiele ponad)

Cwikus a weź looknij na dwie aukcje:
amor

co o tej aukcji myślisz i do ilu byś licytował

i

Coda

do ilu ten komplet byś licytował licytował (mnie się wydaje, że 600 to max)

te hamulce pojda raczej za wiecej niz 600zl, osyculuje w okolicach 700.

a judyta calkiedm przyjemna, bo to jednak ponizej 1,5kg, nie wiem jak tam z jej praca.

ja tam wygodny jestem, bomber 105mm dla mnie krolem

Cytat:
2005-04-22 14:38:40, Cwikus pisze:
te hamulce pojda raczej za wiecej niz 600zl, osyculuje w okolicach 700. a judyta calkiedm przyjemna, bo to jednak ponizej 1,5kg, nie wiem jak tam z jej praca. ja tam wygodny jestem, bomber 105mm dla mnie krolem

OK THX - ja będę licytował do 600 - a judytka to dla mnie w sam raz, nie trzeba więcej - ty trochę dh?

ja jezdze XC na pograniczu enduro - to taka bardziej hardkorowa forma turystyki gorskiej. nie boje sie zadnego zjazdu chociaz nie mam 20cm skoku z przodu a 10

http://www.pb.kom.pl/ dzial nasi ludzie -> cwikus mozesz sobie troche poczytac o sprzecie na jakim jezdze, aczkolwiek srednio to aktualne. szczegolnie zdjecie mojego gorala, ale jak chcialbys zobaczyc rower do xc/mtb/enduro to moge podeslac cos na priva a nawet pochwalic sie na forum.

to zdjecie na stronie bylo w dzien, w ktory kupilem tego bika.

nie no zapodaj coś na forum niech koledzy zobaczą, a co do licytacji to za komlecik dałem 700 i mam straszne wyrzuty Judytka odpadła natomiast bo jak się okazało miała ponad 6 lat i poobijane golenie. Jest jeszcze jedna Judy SL - ale chyba kupię nową XC - już za 425 są - nowy amorek to nowy - nie>?