| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Toom User Kymco B&W Wawa | 2005-04-21 16:34:40 Nie wiem, czy nie naruszyłem zasad, jeśli tak, to proszę przenieście wątek do innego tematu.
Troszkę zainteresowanych cartingiem się pojawiło. Możliwości: - Warszawa - Imola - drogawo, ale tor kryty i raczej szybki. 40 lub 24PLN/h, jest też promocja urodzinowa. - Lublin - strona gokart duży - 15 zł/10min. Istnieje tu możliwość wynajęcia toru przenośnego, ciekaw jestem jakie są warunki. Ale mogą pewnie dostarczyć do Stalowej. - Biłgoraj - ??? - Kielce - ??? Zbieżmy tu informacje, jakie są możliwości. Grupowo pewnie da się wynegocjować coś taniej. Sa jacyś zainteresowani? MOże przy okazji następnego wypadu samochodami na tor, dodatkową atrakcją by były gokarty. T. [ wiadomość edytowana przez: Toom dnia 2005-04-21 16:35:45 ] |
matek User Volkswagen t4 Stalowa Wola | 2005-04-21 16:53:44 Dobry pomysl z tymi Cartingami trzeba bedzie sie wybrac do lublina lub wawy |
Pingu User Opel Astra Coupe Stalowa Wola | 2005-04-21 18:48:40 A pozyczyc Kartingi do stalowej dalo by sie? i za ile? |
taz Mitsu Pajero / Seat ... Nisko/Stw | 2005-04-21 22:46:36 ja mam 1 MAja ale odpadam
|
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-04-22 03:54:50 Ja wiadomo jak najbardziej za. Jesli by mialo to byc wiecej osob to proponuje polaczyc z jakims wyjazdem, np na Bemowo 1-ego maja . Co do jazdy to kazdy musi sam sprobowac, ale wrazenia chociaz juz troszke wyjezdzilem, zawsze sa takie same, czyli super
Pozdrawiam i zapraszam do zabawy ![]() |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-04-22 12:18:25 Nalezaloby jeszcze dodac mase wlasna kierownika. Przy porownywalnych umiejetnosciach to wlasnie gra ogromna role. Lepiej chyba niz Toom tego nie opisze. Po prostu czyste szalenstwo i ubrania smierdzace spalinami, do tego nie sposob jezdzic wolno, jak sie adrenalinka wlaczy, sa dobre strzety i tor, to wylancza sie dopiero jakies 20min po zakonczeniu jazdy. No i dobrze sie zaopatrzyc w jakies masci przeciwbolowe, bo co jak co, ale przypakowac tez mozna .
Pozdrawiam |
taz Mitsu Pajero / Seat ... Nisko/Stw | 2005-04-22 12:22:07 siedizelm na matmie i cos wymyslilem
jakbysmy wiedzieli ile placi szie za przenosny tor to mogli by oni przywiezcv go na letni zlot wiecej atrakcji wiecie nie ?? |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-04-22 13:12:28 Wynajecie tez rzecz nie prosta i podejrzewam ze wiecej by kosztowala. Druga kwestia to caly osprzet do pomiaru czasu, fotokomorki, komp itd itp. Lepiej gdzies smignac jak juz . I niech nikt nie mysli ze pol godziny by jezdzili non stop. To grozi utrata sluchu i wycienczeniem . |