126 Ktoś zna ten samochód

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ten samochód zam widziałem go w akcji wie ktoś co ma zrobione w silniku ??

sawicki

[ wiadomość edytowana przez: Piter_Solution dnia 2005-04-21 23:03:03 ]

wtrysk i chyba ze 70 koni dzieki temu

ja słyszałem o 60 ale to i tak masakra. Byl kiedys do sprzedania, zmienił własciciela??

oto i jego wtrysk

to prawda właściciel zmienił i ten właściciel za bardzo go nieogarnia jeszcze

a orientuje sie ktos jakie to ma osiagi,wytrzymalosc,od czego ma wtrysk i komputer i ile pali

to ja dodam jeszcze ze to 800 jest. i ze wlasciciel sie neichce dzielic info na jego temat podobno niezly buc... tak slyszalem widzialem na forum czy chuj wie gdzie

Cytat:
2005-04-22 01:02:56, maskekk pisze:
to ja dodam jeszcze ze ...

to ja dodam jeszcze ze legend jest tyle.. ze zliczyc sie nie da... co do wlasciciela, to wlasciciel jak wlasciciel, najlepsi tunerzy tez nie zdradzaja swoich sekretow i wcale nie nazwalbym ich bucem... kto ma wiedziec co tam jest ten wie.
Najwazniejsze jest ze ten maluszek zapierdziela niesamowicie, ale i wlasciciel ogarnia sprzeta, co pokazal jako zamykajacy na Bemowie podczas Barborki Warszawskiej, a wczesniej w Mistrzostwach Okregu Warszawskiego KJS.
Pozdro,
Konrad

P.S Maskekk a ty wyluzuj troche bo najlepij to Ci idzie ublizanie innym..

na tym zdjęciu widać ze sie pilot przestraszył

Bylo juz troche na forum o tym malcu...

Cytat:
U Sawickiego to jest rzeźba nieprzeciętna i nie pytajcie o koszty. Przemo z nim rozmawiał i mi opowiadał kiedyś. Z tego co pamiętam to tam są wtryskiwacze od Lanosa a komputer nie wiem z czego. Sama przeróbka głowicy pod wielopunkt kosztowała go 1700 zeta. Wałek jest zrobiony przez Świątka specjalnie pod jego silnik. Z resztą co tu opowiadać. To trzeba zobaczyć jak ten samochód idzie i wtedy nie ma co rozmawiać o kosztach."

raz
dwa
tutaj tez
odrobine tutaj

No wlasnie to mnie najbardziej ciekawi - jak to idzie? Jest ktos w stanie opisac jakos dokladniej niz "zapier....la"?

Lapek

Cytat:
2005-04-22 16:12:58, Lapek_Gdansk pisze:
No wlasnie to mnie najbardziej ciekawi - jak to idzie? Jest ktos w stanie opisac jakos dokladniej niz "zapier....la"? Lapek

no generalnie to........ idzie ohujennie nieziemsko wykurwiscie zamiatajac

[ wiadomość edytowana przez: pawu81 dnia 2005-04-22 16:17:27 ]

taa 1700 zeta za glowice - z czego ja odlewali ? ze srebra ? nie przesadzajmy tak z tymi kosztami, ludzie.

cypherius nadlanie głowicy maluchowskiej i przerobienie na 2 gardzielowy gaznik kosztuje 1000 zł po znajomosci.
wiec nie wiem czy te 1700 to przesada skoro mówimy o wtrysku ...

Cytat:
2005-04-22 13:21:12, KonradosWuWuA pisze:
to ja dodam jeszcze ze legend jest tyle.. ze zliczyc sie nie da... co do wlasciciela, to wlasciciel jak wlasciciel, najlepsi tunerzy tez nie zdradzaja swoich sekretow i wcale nie nazwalbym ich bucem... kto ma wiedziec co tam jest ten wie. Najwazniejsze jest ze ten maluszek zapierdziela niesamowicie, ale i wlasciciel ogarnia sprzeta, co pokazal jako zamykajacy na Bemowie podczas Barborki Warszawskiej, a wczesniej w Mistrzostwach Okregu Warszawskiego KJS. Pozdro, Konrad P.S Maskekk a ty wyluzuj troche bo najlepij to Ci idzie ublizanie innym..

Hehe lepiej niz tobie czytanie ze zrozumieniem. Przecierz napsialem ,,podobno,, i cytuje dalej ,,tak czytalem na forum,, czyli przytoczylem cytat kogos kto mu ublizyl. i nie chodzi mi o to ze sie neichce dzielic tym co zrobil bo to to kapuje akurat. podejrzewam ze pod ktoryms z linkow ktore dal pawu bedzi potwierdzenie tego co napisalem. pozdro i niema sie co cisnieniowac.

tak to jest wszystko mozliwe widziałem go na super prubie na bemowie (puchar lata 2004)
rozpend na mostek był tylko podjazd to 4 kólkami się oderwał i londował na pochyłym ja z kumplem tylko przodem się oderwaliśmy a 205 1.9 GTI
sawicki 1
niestety zdjęcia z mostku nie znalazłem
ale zato ja na prawym ten sam kjs
205 GTI

[ wiadomość edytowana przez: Piter_Solution dnia 2005-04-22 22:40:44 ]

posiada ktos jakies filmy? zobaczylbym jak to lata

No ja mam jeszcze taka fotke, calkiem przyjemna:

Zoltar dawał kiedyś filmik porównujący jak zawija się na nawrotach jego padaka i malacz Sawickiego

http://www.kuner.one.pl/rajdy/zoltar/brodnica_prolog_4in1.wmv

zabieram się do konstrukcji wtrysku w maluszku narazie zbieram wszystka co mi jest potrzebne czyli wtryskiwacze mam już od peugeota 205 1.6 GTI narazie wstępnie jedną głowice poświęcam na doświadczenia chcę zrobić dwa od dzielne kanały ssące nastepnie elementy przedniej wiąski elektryki od peugeota 205 juz posiadam.A więc pierwszy prototyp chcę zbudować na podzespołach peugeota 205 jeszcze niewiem jak będzie sterowany wtrys ale chyba podciśnieniem .Kompuer przerobi mi kolega bo tym się zajmuje wgra swoją mape wtrysku aby nie było problemu z ustawieniem w krótce następne inforamacje na temat budowy wtrysku w maluch jak coą wyjdzie to się pochwale

[ wiadomość edytowana przez: Piter_Solution dnia 2005-04-27 23:03:36 ]