Piekne lampy ala BMW, po prostu cudo....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
I co powiecie koleżanki i koledzy, cena jest niezła ale te reflektory chyba jeszcze lepsze....

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=47783027

Grrr... jest tak przycisk "adres URL" gdzie wpisujesz adres strony i krotki opis i wychodzi cos takiego:

Lampy Astra F

cos pieknego....jak bede mial kiedys luzne 1200 zł (a watpie zeby tak bylo) to na pewno sobie takie sprawie. Ciekawe ile bym sie cieszyl z takiego zakupu???

Lampy sa extra !!!
PS> widzialem inna oferte na allegro w cenie 850 za komplet

A tak w ogóle to już był wątek na ten temat...z aukcją tych samych lampek Ale mniejsza o to :] Pozdrawiam
PS. Lampki zajefajne są... Chciałbym takie mieć :]

a tak te lampki prezentuja sie u mnie. efekt jest super , zupelnie inne autoo, pasuja idelnie. . pozdro

Naprawdę wygląd autka jest super, z tymi lampami

Zobaczymy, ale taka kasa Chyba na razie pozostanę przy tradycyjnych lampach

SUPER!!!
ROBIĄ WRAŻENIE!!!!!

Cytat:
2005-04-24 00:02:01, exxodus pisze:
Lampy sa extra !!! PS> widzialem inna oferte na allegro w cenie 850 za komplet

DAWAJ LINKA !! !! !! Ale tak BTW na ebay.de sa do kupienia za 180 EUR czyli lekko liczac ponizej 800 zł...

[ wiadomość edytowana przez: netghost dnia 2005-04-24 20:57:52 ]

lampy fajne a czy do xenonow nie potrzeba spryskiwaczy?

a to sa w ogole xenony czy tylko ringi swiecace sie na niebiesko...jak czytalem na stronie to podpina sie je pod instalacje H4... zreszta u kolegi swiatla swieca sie normalnei a nie "xenonowo"

Witam mam takie same to nie są xenony tam świecą żarówki H1 4 szt. ja założyłem japońskie do złudzenia przypominają xenony dlatego niepotrzebne są spryskiwacze jest zestaw prawdziwych xenonów które można zastosować w miejsce fabrycznych żarówek ale taki komplet z przetwornicą żarówkami i kablami kosztuje ok.1800 zł pozdrawiam

Ale efekt super...

HA! Przywoze sobie takie same... Zamowione juz, tylko tzra odebrac, ale nie wiem za Boga jak to wyglada z instalacja. Ja mam w Asterixie normalne h4, kolega napisal ze tam wchodza 4 x h1, domniemam, ze mijania i drogowe sa oddzielnie w 2 soczach. FROG, Jak wyglada instalacja tego ustrojstwa? Nie chodzi mi o mechanike, bo to na pewno proste, ale sztrum...? Czy tylko zamieniales? Nie trzeba nic zmieniac w instalce?

Witam z założeniem /mechanicznym/ nie ma problemu jest mały feler nie ma dolnego mocowania które pokazuje się w starym reflektorze po zdemontowaniu kierunkowskazu tu jest lampa zespolona która zasłania to mocowanie tak że praktycznie lampa trzyma się na dwóch górnych mocowaniach i przy regulacji świateł wypycha ją na zewnątrz przez co ciężko ustawić światła myślę że to błąd producenta zwróciłem uwagę Firmie w której kupiłem by dali znać producentowi bo będą reklamacje nie podjeli tematu jedyna odpowiedź jak się nie podoba to odesłać lampy trzeba pomyśleć jak je zablokować by się nie huśtały z podłączeniem elektrycznym nie ma problemu pasują orginalne wtyczki jedynie ringi musisz sobie sam podłączyć to już dowolnie jak chcesz by świeciły faktycznie światła mijania i długie są na żarówkach H 1 żarówki są w komplecie tylko dają brązowe światło jak to pokazuje kolega na dolnym zdęciu dlatego ja wymieniłem na zbliżone do xenonów uważam że lepiej wyglądają wtedy z ringami no i oczywiście zmieniłem żarówki w kierunkowskazach na chrom bo te wyglądają jak sadzone jajka jest jeszcze jeden problem na stacji diagnostycznej u mnie powiedzieli że będę miał kłopoty z badaniami technicznymi i policją na drodze za te ringi

Dzieki wielkie

Co do problemów z Policją i przeglądem, to delikatnie mowiac moga nas w pompe cmoknac, poniewaz lampy maja homolog. E13, co zezwala na legalne uzytkowanie w calej Europie. A jak mis nie zakuma e13, to jeszcze mozna wygarnac sumke za nieuzasadnione zatrzymanie dowodu

PS: A jak Ty podlaczyles ringi? Nie mozna do pozycyjnych?

Jest małe ale homologację mają ale nie E13 a E 11 i tu jest problem ja podłączyłem do świateł pozycyjnych kup sobie wtyczki i podłącz te lużne przewody z lamp razem czarne i razem czerwone tak by pasowały do czarnych w wtyczce pozycyjnych a kolorowe do czerwonych i powinno działać ja na elektryce się nie znam a wyszło bez problemów powodzenia pozdrawiam

Faktycznie, E11. Ale chyba nie powinno być problemu, HBM TuningCenter (www.tuning24.pl) jeden z najwiekszych sklepow sprzedajacych nieseryjne oswietlenie zapewnia (ich produkty tez posiadaja E11) ze homologacja ta jest honorowana w Polsce, co chroni przed klopotami z Policja itd.

Ale z tymi kabelkami to mi wyjasniles Bede kombinowal, tez z pradem jestem na "pan" ale chyba sobie poradze

jak zamontujesz to daj znać jak poradziłeś sobie z mocowaniem na dole by się nie huśtały ja też ich pytałem o tą homologację ale gość mocno się irytuje też mnie przekonuje że wszystko jest oky do pirwszegp spotkania z policją chyba jeżeli będą mandaty to będe wysyłał firmie faktycznie to tłumaczenie połączenia to mi wyszło

A gdzie kupowales swoje ringi? W HBM T.C?