Najnowsza zdobycz Rybala - Chevy Monte Carlo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Yo!! Witam Was po dluzszej przerwie.Ostatnio rzadko siedze na forum,z braku czasu i dostepu do neta Ale nie o tym temat.
Chcialem sie pochwalic moim najnowszym zakupem.
Mianowicie zakupilem sobie klasycznego sprzeta
Chevrolet Monte Carlo CL rok 1985
Co wiecej na temat auta : silnik 4.3 V6 Fuel Injection , moc nie mam pojecia, automacik rzecz jasna , RWD , pelna elektryka , klimatyzacja , oryginalne radio JVC , szprychowate kola z oponkami z bialymi paseczkami , co najwazniejsze autko ma przebiege tylko 70220 mil co jak na 20 letnie auto to prawie nic trafila sie okazja i kupilem go za grosze, teraz to bedzie moj pimpowoz, poki co to narazie nie szykuje w nim powaznych zmian gdyz jest w stanie idealnym smoli gumy i to rowno narazie fotki w stanie w jakim go kupilem , jutro bede go wypieszczal w sensie ze pastowal i woskowal, gdyz stal pod drzewami przez pare miechow , ale zapalil od "pierwszego kopa" To tyle narazie na temat mojego autka , mam nadzieje ze sie spodoba.Pozdrawiam

Sliczne sliczne sliczne. Gratuluje Ryballos . Klasykos. Najbardziej mi sie podoba chrom na progach, na ramkach, ogolnie swietne autko . Podpicuj go troszku i czekam na fotki deski rozdzielczej . Ciekawe jak sie w nim prezentujesz, teraz tylko zakupic kapelusz, cygaro i baunce po murzynskiej dzielnicy . No co tu powiedziec, kurka wodna gratuluje i zazdroszcze

Pozdrawiam

Ryballl: gratuluje zakupu, bardzo urocze autko.

Pozdrawiam

Ryba, świetne autko, amerykańce mają coś w sobie
Mam nadzieje że jak będziesz leciał do PL to Chevy pojdzie do kontenera

Autko pięgnie wygląda i pewnie tez pięknie słychać jego brzmienie !! tylko pozazdrościć !!

Nie mogles kupic wczesniej ? Juz widze filmy "Burnout by ryballl" A tak powaznie to super furka.Mam nadzieje ze jeszcze kiedys dasz mi sie nia przejechac w koło bloku No i opic go nie zapomnij Pozdrawiam i zycze milej wspolpracy z chevym ;D

teraz to naklejke klubowa jeszcze fura wypasiek jak sie na kanapie jezdzie i siedzie? pewnie lepiej niz przed TV

mi rowniez sie podoba to autko gratuluje zobaczymy jak bedzie sie sprawowal musisz go jeszcze oblac czekam na nastepne fotki

Autka jak najbardziej pogratulować . Jaka jest cena takiej bryki za Oceanem ?

Dzieki za przychylne opinie
Jesli bym wracal do Polski to napewno staral bym sie go upchnac w kontenerze , ale narazie chyba sie tam nie wybieram.Bo sciagnac taka bestie to jedno a czym ja potem karmic??
Co do ceny to wraz z nowymi oponami, akumulutorem wyszlo jakies 500$ co nie jest duzo, jak za taki stan tego auta.Jak wiadomo ze starymi autami po pewnym wieku ceny ida w gore.Kto wie ile ten bedzie kiedys warty jesli uda mi sie go zachowac w takim stanie w jakim jest

Jakie plany na modyfikacje coby 9 krecic na cwiartke

fotki niechodza
z tego co widzialem na allegro to autko full wypas
tylko pozazdrościć

fotki teraz nie działaja lecz z rana działały wiec cos z serwerem ryby cos sie stało

niezrobil przelewu
rybal jak cos to moge ci umiescic foty

Jakiego przelewu??? Fotki znajdują się na serwerze z jego sieci w Stalowej Woli.

widocznie niezaplacil za neta

Cytat:
2005-04-23 21:30:19, taz pisze:
widocznie niezaplacil za neta

1. Zapłacił tylko serwer szwankuje, wejdź sobie na stronę serwera i zobacz,
2. Nie pracuję zbyt długo,

[ wiadomość edytowana przez: Remek dnia 2005-04-23 21:42:23 ]

a no rzeczywiście
takiego samego widzialem za 3500$

Cytat:
2005-04-23 11:48:15, Pingu pisze:
teraz to naklejke klubowa jeszcze fura wypasiek jak sie na kanapie jezdzie i siedzie? pewnie lepiej niz przed TV

Prezes ja naklejek to sie chyba od Ciebie niedoczekam a wierz mi ze jakbym tylko jakakolwiek posiadal to odrazu pojdzie na szybe zeby "glosic slowo boze" Adres moj Ci podalem

furka jestwypasiona bardzo mi sie podoba poprostu rewelacja