Naklejki na Zlot.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak sobie mam pomysła.
Jeszcze tydzień do zlotu. Więc jeżeli ktoś byłby chętny to moge zamówiec u swojego znajomego kilka naklejek klubowych coby chętni sobie na miejscu nakleili Może pożyczą mi też tą folie do przenoszenia napisu.
Koszt nieduży, jak będą potencjalni chętni to zapytam o konkrety.

No to ja byłbym chętny.
Tylko o której naklejce mówisz??? Dużej na tylną szybę czy mniejszą na blendę??? Ja chciałbym dużą na tylną szybę choć nie pogardzę i tą na blendę.

Mówię o naklejce na blendę w wersji "INTERNETOWY Klub Espero"

Cytat:
2005-04-23 15:08:07, Navi pisze:

Brawo, jedyna sluszna i dobrze wygladajaca naklejka pod blende

Cytat:

Też może być, ale z tego co widzę jestem jedynym kwiatkiem bez naklejki i nie będzie się opłacało robić jednej. Ale nic tam, jak się nie uzbiera kworum to jakoś sam sobie poradzę i ją wykonam

Navi jaki jest koszt naklejki?

Cytat:
2005-04-23 22:08:35, Kiniusia pisze:

Kilka - kilkanście złotych. W ponedziałek będę znał konkretną cenę.

Cytat:

ZADYMIARZ I WICHRZYCIEL !! ......a gdzie jest:
POLSKI KLUB ESPERO ??......jedynie słuszna nazwa !! ?

Cytat:
2005-04-23 22:08:35, Kiniusia pisze:

A Ty nie masz?? Bo ja chyba niegdy nie założe... już kiedyś się nad tym rozwodziłem
Dostałem od Jadzwina Ona co prawda jest w starej wersji i jest tam napisane właśnie "Internetowy..." i z taką naklejką możesz się narazić Bogdanowi1
A no bo nie napisałem, że mogę Ci ją dać

Cytat:
2005-04-24 00:52:35, bogdan1 pisze:
ZADYMIARZ I WICHRZYCIEL !! ......a gdzie jest: POLSKI KLUB ESPERO ??......jedynie słuszna nazwa !! ?

A ja napisze, ze was nie rozumiem

Wizualnie najlepiej wyglada INTERNETOWY KLUB ESPERO i tak tez najlepiej pasuje, bo naz klub jest internetowy, a koncowka .PL mowi wyraznie, ze jest z Polski

Czy ktos jeszcze jest zainteresowany? Bo dla 2 szt szkoda folii kupować.. Czekam na info do jutra 15:00

Cytat:
2005-04-24 09:41:42, QLogic pisze:
A ja napisze, ze was nie rozumiem Wizualnie najlepiej wyglada INTERNETOWY KLUB ESPERO i tak tez najlepiej pasuje, bo naz klub jest internetowy, a koncowka .PL mowi wyraznie, ze jest z Polski

wcale a wcale nie jestem przekonany czy "wizualnie wygląda lepiej" ? ....jak miałem na blendzie IKE to zanim ludzie wydukali wyraz I N T E R N E T O W Y to już im się nie chciało czytać pozostałych dwóch ....a POLSKI KLUB ESPERO czyta się "jednym tchem" ....

Internetowość Klubu też jest mocno dyskusyjna...znaczy bez wątpienia jest on W internecie....ale to Klub gdzie NA ŻYWO a nie wirtualnie i internetowo spotykają się ludzie !!...i to z całego kraju ....stąd wyraźnie POLSKI

końcówka .pl....mówi o kraju pochodzenia witryny www

aaaa....i co ważne! -NIE ja wymyśliłem nazwę POLSKI KLUB ESPERO ale jest extra i stąd jestem jej gorącym orędownikiem!

Niech Żyje!

QLogic ! - Pozdrowionka ! .......i nie bij mnie proszę

Bogdan1, myślę tak samo, przecież piszemy : np. koreański a też nie wiemy jak oni się nazywają, ale i tak wszystko jest jasne i wiadomo o kim mowa.

Cytat:
2005-04-23 22:54:21, Navi pisze:
Kilka - kilkanście złotych. W ponedziałek będę znał konkretną cenę.

Navi z cały szacuneczkiem, ale proszę o konkretną cenę,,,,i czy kolega mógłby zrobić naklejkę z napisaem POLSKI KLUB ESPERO ESPERO.OF.PL

5 zł / szt (w tym folia transparentna do przenoszenia napisu).

Przy ilości powyżej 10 szt cena jeszcze spadnie

Co do POLSKI ... Technicznie możliwość istnieje ale po 1 jest to dodatkowa komplikacja a po 2 plik INTERNETOWY był już testowany a przy innej wersji mogą się pojawić jakieś kłopoty.

MAŁO CZASU ZOSTAŁO. PRosze Ozamówienia dzisiaj.

Cytat:
2005-04-27 11:11:55, Navi pisze:
5 zł / szt (w tym folia transparentna do przenoszenia napisu). Przy ilości powyżej 10 szt cena jeszcze spadnie Co do POLSKI ... Technicznie możliwość istnieje ale po 1 jest to dodatkowa komplikacja a po 2 plik INTERNETOWY był już testowany a przy innej wersji mogą się pojawić jakieś kłopoty. MAŁO CZASU ZOSTAŁO. PRosze Ozamówienia dzisiaj.

Ile ???????..........

Kurcze chyba kupię sobie teraz drugi komplet,
Bo mam Polski Klub Espero
A jak mi się znudzi to przekleje na Internetowy Klub Espero

Navi dopisz mnie do listy.

Ja wezmę jedną sztukę również jak zapowiadałem choć dzisiaj zrobiłem sobie sam naklejkę na szybę. Proszę więc też mnie dopisać.

Dobra. Czekam jutro do 9 i zamykam. kramik.
Żeby była cena j.w. to musi być conajmniej 10 szt.
Najwyżej dołożę do interesu....

Cytat:
2005-04-27 11:11:55, Navi pisze:
..."5 zł / szt (w tym folia transparentna do przenoszenia napisu). Przy ilości powyżej 10 szt cena jeszcze spadnie ....."

ILEEEE ????
.....NOORMALNIE PRZENOSZĘ SIĘ DO LUBLINA!! ..tam sie żyje za 1/5 ceny życia w Katowicach !
...Złodzieje!....pierwsza wersja w normalniej firmie kosztowała prawie 30zł, potem 24, najtaniej jak mi się udało załatwić to chyba po 16 zł.....NAVI !!.....gdzie Ty byłeś wcześniej z tym pomysłem ???!!

Ja za swoja kiedys dawno, dawno temu jak dobrze pamietam placilem 10zl. Za 5zl to mozna kupic wiecej do pozniejszego rozprowadzania po 10zl z wysylka - chetni na pewno sie znajda