MotoNews.pl
9 [126] Koszt obszycia kubłów/foteli (93201/0)

[126] Koszt obszycia kubłów/foteli

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! Zamierzam obszyć kubły nowym materiałem bo są trochę podniszczone a nie mam zupełnie punktu zaczepienia do cen. We Wrocławiu jest dużo zakładów tapicerskich ale zupełnie nie wiem ile może kosztować taka usługa. Być może ktoś obszywał swoje fotele, także te osoby proszę o podanie cen jakie zapłacili a takrze opinii na temat zakładów (być może ktoś będzie z Wrocka )

Pozdrawiam

Co do cen to musisz pojeździć i wypytać bo ceny mogą być całkowicie rózne, cena zależeć też będzie czym chcesz obszyć. Ja za kpl. tapicerkę (fotele przód i tył- dodatkowo profilowane i boczki)w Lanosie zapłaciłem 600zł (robocizna, materiał- taki jak na Bimarco, fotele Kadet GSI). Całość robiona u znajomego tapicera.

Jakie masz te kubły, jesli bimarko to możesz zamówic nową tapicerke u producenta za siakieś 100-200 zł z gombka lub bez , za dodatkowa opłatą mozesz zamówić jeszcze z seoim imieniem i nazwiskiem gr. krwi mają wszystko przelotki i tp.

Te fotele co masz w profilu na zamówienie były obszywane?? bo wyglądają naprawde zajebiście. co do kubłów to czym chcesz obszyć?? Bo za obszycie kubłów + tył + tapicerka znajomy dał 600 zł. Obszywał skórą ekologiczną

wiem że u nas we Wrocku na ulicy Hercena koło dworca głównego koleś ładnie obszywa fotele

Nie jestem z wrocka ale u mnie(zory-slaskie) za obszycie 2 bimarco zaplacilem 400zl.Dalem a oni reszte zrobili wymienili gabke i dali material

Cytat:
2005-04-23 15:33:39, Ostry87 pisze:
Te fotele co masz w profilu na zamówienie były obszywane?? bo wyglądają naprawde zajebiście. co do kubłów to czym chcesz obszyć?? Bo za obszycie kubłów + tył + tapicerka znajomy dał 600 zł. Obszywał skórą ekologiczną

Fotele nie były robione na zamówienie kupiłem je takie gotowe, a niedługo będą na sprzedaż bo będę montował kubły Przyznam że ceny obszywania mnie trochę szokują hehe

Pozdrawiam

W listopadzie tamtego roku w BiMarco za obszycie kibla bardzo duzego zazyczli sobie 170 zloty