125 MC z mojego garażu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
To jest krótka historia 125 MC nad którym ostatnio pracowałem :

A to część kolejki:

pierwsza reakcja

a potem

oby tak dalej jestem pod duzym wrazeniem

Całkiem fajny
Tylko ten pas przedni

Faktycznie przedni pas lekko psuje cały efekt. Poza tym brak chromowanego parapetu pod atrapą też psuje urok przodu. Niestety skundlenie tego klasyka trochę za dalekto zabrnęło (to jest rocznik 74). W przyszłym tygodniu powinienem już mieć robione na zamówienie naklejki "z epoki"

spoko furka... postklasyczny MR przerobiony spowrotem na klasyka z pominięciem wymiany niektórych elementów. Przedni pas nie boli tak jak tylny =))
Ogólnie spoko furka. Fajne ma lusterka

Całkiem ładny ten fiaciorek

ladny fiacior brakuje mu tej listwy pod atrape ale tak to spoko
kurcze jak tak dalej pojdzie to replik bedzie wiecej niz klasykow

tozto klasyk z 74 roku- spojrzcie na tylky slupek dachowy....

mnie sie tam FIATEK podobie, co do pasa przedniego to jeszcze przejdzie bezproblemu ale ten tylny to ino by trza cos wykombinowac.... gratuluje rzeźby w przednim blotniku, PIKNIE!!

Jak zwykle SerU Twoje auta mnie zaskakują i ta kolejka na końcu... Czad !
Lustereczka masz fajne , a co przedniego pasa , to mam taki z epoki , dokładnie '73 , ale musiałbyś się tu osobiście pofatygować i wyciąć sobie go , bo jeszcze jest na aucie i czeka na żyletki... a listwy pod atrapę już nie posiadam , Drag-on już ma na aucie...
Jak będziesz zamawiał naklejki z epoki , to piszę się na taką z napisem Castrol na szybę i po bokach Polski Fiat , o ile oczywiście taką będziesz zamawiał... Pozdrawiam i życzę owocnej pracy.
Piotrek.

pięknie Ci to wyszło, podziwiam i gratuluje, oby tak dalej

mnie jakos bardziej od pasa przedniego boli brak kierunkow na przednich blotnikach ale ogolnie jestem pod wielkim wrazeniem

ozesz ty.......
pieknie pieknie...
pas tylny jest do poprawki... było wytłoczenie na tablice, migacze na błotnikach - okregłe chromowane a nie całkiem ich brak...
a parapet pod atrapa nie bcył chromowany tylko z nierdzewki...
poza ty, pieknie pieknie...
lustereczka miód...
rozumiem ze listwy ozgobne też będą...