| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
toki F&F Sympatyk bąbel 899/frontera Warszawa/Legionowo | 2005-04-23 20:36:20 zmień dysze w gaźniku... u mnie pomogło. |
snail F&F Sympatyk 126 Sosnowiec | 2005-04-23 21:25:16 a masz paliwo w filtrze? ja kiedys sie namęczyłem i niewiedziałem co jest okazało sie że syf tak sie zebrał w baku że zatkało sitko i straszne podcisnienie mialem w baku (jezdził tyle co udało pompie sie wyssac paliwka) |
bizer_trikolor F&F Wolny Słuchacz :) DrutKar 652 Toruń | 2005-04-23 21:33:24 a jak go kręcisz i nie chce zapalić to wykręć świece i zobacz czy mokra jest czy sucha. jak sucha to wina niedopływania paliwa a jak mokra to brak sztrumu. a jak wyciągniesz pokrywke z gaźnika to masz paliwo w niej??
opisz dokładniej bo piszesz chdzi- nie chodzi pompka podaje?? w gaźniku masz paliwo?? jaka jest świeca jak ją wyciągniesz po kręceniu?? szczegóły podawaj to może sie coś wymyśli |
bizer_trikolor F&F Wolny Słuchacz :) DrutKar 652 Toruń | 2005-04-23 23:03:20
zostaw układ paliwowy i pobbaw sie z prądem. masa, kondensator, przerwy itd. jak dostaje paliwo to daj sobie z tym spokój. mówie ci zadziałaj z prądem |
Lolek88 Wredne czerwone Rumia | 2005-04-24 13:46:31 Udało sie Nie wiem do konca co pomoglo, ale oczyscilem swiece, gaznik wymienlem filtr paliwa, oczyscilem wszystkie styki. Na koniec wyregulowalem gaznik i .. zapalil. Dzieki za pomoc. Pracuje jest troche nierówno, ale to chyba dlatego, ze na jednej swiecy nie mam tej "nakretki" - i nie zawsze sie styka z kablem.
Pozdr |