MotoNews.pl
7 JAK zrobić fotorelacje??? (93472/45)

JAK zrobić fotorelacje???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
chciałbym zamieścić fotorelację z otwarcia sezonu tunningowego w Poznaniu, tylko problem w tym że jest dużo zdjęć które warto pokazać (minj45). Jak to zrobić najszybciej i żeby wiara nie musiałą czekać półgodziny aż się wczytają zdjęcia.
Wiem że można tak jak robiłęm fotorelację z toru Poznań(czyli przesyłanie pokolei zdj na Imageshack i potem na forum) ale w tym przypadku to będzie trochę roboty ale jak się nie da inaczej no to się pomęcze ale chyba nie dzisiaj bo nie zdąże

z góry dzięki za porady

Cytat:
2005-04-25 09:23:35, darasb pisze:
przesyłanie pokolei zdj na Imageshack i potem na forum) ale w tym przypadku to będzie trochę roboty

A zarejestrowales sie tam ?
Wtedy mozesz uploadowac kilka zdjec na raz i chyba nawet wygenerowac kod do calego zbioru zdjec (wybierasz z listy...)
Tylko nie jestem pewien czy ta ostatnia opcja nie jest platna

Cytat:
2005-04-25 10:00:01, kacza pisze:
A zarejestrowales sie tam ? Wtedy mozesz uploadowac kilka zdjec na raz i chyba nawet wygenerowac kod do calego zbioru zdjec (wybierasz z listy...) Tylko nie jestem pewien czy ta ostatnia opcja nie jest platna

no niepamiętam ale chyba nie

Jak cos to slij zdjecia albo do NoSkA albo do mnie. Moze zrobimy fotorelacje na serwerze klubowym dostepna dla wszystkich albo umieszcze na swoim serwerze

Cytat:
2005-04-25 10:23:53, toradek pisze:
Jak cos to slij zdjecia albo do NoSkA albo do mnie. Moze zrobimy fotorelacje na serwerze klubowym dostepna dla wszystkich albo umieszcze na swoim serwerze

dzięki za inicjatywę ale już się pomęczyłem i moje wypociny zamiesćiłem na forum, a poza tym Wy i tak macie pewnie dużo na głowie