[sprzedam] utwardzone tylne krosno

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam do sprzedania tlne amorki krosno zalane hipolem, Jezdięłm na nich ok 1 rok, i byłem z nich zadowolony

za ile ?????????

50 szt?? czekam na propozycjeL))

50 chyba za komplet....ja tak sprzedalem swoje.

no to powiedzmy ze 80 zł komplet

Za 80zł to se sam zrobie

Całkowity koszt utwardzenia we Wrocławiu wliczając w to koszt amortyzatorów to rząd ok 60zł. Pat żeczywiście sprzedał swoje za 50zł - nawet byłem nimi przez chwile zainteresowany ale kupiłem gabriele red rider

Pozdrawiam

Cytat:
2005-04-26 11:46:16, poldrive-126 pisze:
Za 80zł to se sam zrobie

Ty to se ku.wa zrób, sam amor kosztowłą 60 zł plus utwardzenie takze nei mów mi ze mam je sprzedać za pare zł:]

I se kurwa zrobie sam

Cytat:
2005-04-26 12:19:20, poldrive-126 pisze:
I se kurwa zrobie sam

No i ekstra:] ( a tak ze zapytam ile chciłęś za nie dac????)

panowie spokojnie

Cytat:
2005-04-26 12:19:20, poldrive-126 pisze:
I se kurwa zrobie sam

nikt ci nie każe od Abdull'a kupować

gościu jesteś dopiero 39dni na forum....
takie teksty zatrzymaj dla siebie.....
być se elegancki......

[ wiadomość edytowana przez: LoRd_S dnia 2005-04-26 12:30:47 ]

Cytat:
2005-04-26 12:29:32, LoRd_S pisze:
nikt ci nie każe od Abdull'a kupować gościu jesteś dopiero 39dni na forum.... takie teksty zatrzymaj dla siebie..... być se elegancki...... [ wiadomość edytowana przez: LoRd_S dnia 2005-04-26 12:30:47 ]

Dobrze przepraszam będe grzeczny O.K
Moge dać zanie nie więcej jak 50 zł
A pisze ze moge sam sobie zrobić bo w poprzedim malcu sam sobie robiłem a wy sie tu unosici utwardzenie krosna to nie zadna filozofia niewiem za co płacicie te 50 ale to wasza sprawa .
A to ze jestem 39 czy 390 dni to ma jakieś znaczenie

Cytat:
2005-04-26 13:27:32, poldrive-126 pisze:
Dobrze przepraszam będe grzeczny O.K Moge dać zanie nie więcej jak 50 zł A pisze ze moge sam sobie zrobić bo w poprzedim malcu sam sobie robiłem a wy sie tu unosici utwardzenie krosna to nie zadna filozofia niewiem za co płacicie te 50 ale to wasza sprawa . A to ze jestem 39 czy 390 dni to ma jakieś znaczenie

Po pierwsze to nie chodiz o to czy je beirzesz czy nie, ale jakbyś to powiedizła normalnie to uzyskałbyś normalną odpowiedź. A teksty w stylu " za 80 to sam sobei zrobie" strasznie mnie cisnieniują. A po drugie chyba zapominasz o jednym:
Utwardzone krosno = Amortuyzator + utwardzanie, a nie samo utwardzanie, wiec cena jest raczej za amor, a nie za utwardzenie.

Tak wiec amory sa dalej na sprzedaż cena ok 80 zł za 2 szt.

[ wiadomość edytowana przez: Abdull dnia 2005-04-26 14:26:55 ]

Wiem ze za dwie zycze powodzenia w sprzedazy i polecam fajnie na twardym krosnie sie jezdzi a szczegulnie z przodu betona na maxa

polecam gazowki od punciaka
nowe kosztuja 48 pln/szt!!!!!!! wystarczy tylko wyciąc okrągłe ucha w mocowaniach i zamienic na szpilki - i gotowe do wlożenia no i to ze gazowki....

a myślałes zeby tak zrobić z amorami od DF??
też cholernie twarde... nie wiem jak ze skokiem...
ale włąsnie fakt ze mają okrągłe ucho a nie szpilkę przemawiał za tym zeby sie za to nei brać...