Maty bitumiczne????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Wie ktos gdzie w wawie mozna dostac maty bitumiczne????

Niezłe maty w przyzwoitych cenach oferuje firma APP. Siedziba i sklep mieści się na wylotówce z Warszawy na Leszno - o ile dobrze pamiętam miejscowość nazywa się Borzęcin Duży. Ta wylotówka to niejako przedłużenie ulicy Górczewskiej.
Więcej szczegółów tutaj: www.app.com.pl

Acha, w razie problemów z odnalezieniem mat na stronie: zakładka blacharstwo, a następnie ochrona i wygłuszanie karoserii
Dostępne są 4 rodzaje mat, ale w przypadku audio chyba można się ograniczyć do dwóch z nich (miękkich do środka drzwi i twardych na balchę pod tapicerkę )

[ wiadomość edytowana przez: MacTB dnia 2005-04-27 00:38:32 ]

A czym w takim razie roznia sie maty polimerowe od tych bitumicznych? Gdzies wyczytalem, ze ponoc te polimerowe to najlepsze, bo nie trzeba sie zastanawiac czy dac je do srodka czy na zewnatrz, bo nadaja sie wszedzie.
Czy to prawda?
Pozdrawiam,
Marcin

witam.

dołacze sie do tematu.

mam zamiar wygłuszyć drzwi przednie w polonezie caro+.jako kompletny laik w tej sprawie chcialbym uzyskac info w sprawie jakie maty zastosowac do wewnetrznej strony tapicerki,jakie na blache i czy wyklejac wszystko w samych drzwiach(cześć wewnetrzna tez?),a co z ciegnami od klamek itp czesciami?np.rygle od zamkow tak brzecza ze mozna sie wsciec po podkreceniu troche glosniej muzy...

z gory dziekuje za rady

Cytat:
2005-07-19 11:15:07, dan_olek pisze:
witam. dołacze sie do tematu. mam zamiar wygłuszyć drzwi przednie w polonezie caro+.jako kompletny laik w tej sprawie chcialbym uzyskac info w sprawie jakie maty zastosowac do wewnetrznej strony tapicerki,jakie na blache i czy wyklejac wszystko w samych drzwiach(cześć wewnetrzna tez?),a co z ciegnami od klamek itp czesciami?np.rygle od zamkow tak brzecza ze mozna sie wsciec po podkreceniu troche glosniej muzy... z gory dziekuje za rady

Polecam artykuł z fotkami co prawda nie plus ale też polonez róznice bedą tylko w tapicerce http://www.powe.pl/polonez.html

A ja w swoim poldku wygluszylem całe drzwi matami twardymi - czy warto kupować dodatkowo maty miękkie żeby wygłuszyć wnętrze drzwi? jeżeli tak to co lepiej zrobić - zedrzeć twarde maty czy naklejać maty miękkie na przylepione wcześniej maty twarde?