| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2005-04-27 08:28:51 Pewnie jestem jakiś ułomny , ale nie jestem w stanie rozpiąć kostki od włącznika szyb w przednich drzwiach pasażera. Jest jakaś dziwna i za cholere nie mogę jej rozłączyć. Jakieś sugestie |
the_undertaker Klubowy Weteran Passat/New Beetle Złotniki Kujawskie | 2005-04-27 08:47:05 Z tego co pamiętam to jest na zatrzask (oblepili go jakąś pianką i nie mogłem wyczaić co jest grane, że się nie rozłącza) więc trzeba go podważyć i dopiero rozłączać. U mnie po podważeniu tak czy siak nieźle się nasiłowałem żeby to badziewie rozłączyć ![]() |
Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2005-04-27 08:51:06
No, tylko żaden dyngs nie wystaje i to jest własnie problem. Zatrzask jest, ale za holerę nie chce się podnieść ani wcisnąć - nawet śrubsztykiem. Normalnie jak zaspawany. |
Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2005-04-27 09:28:59 Całkiem mozliwe, choć wczoraj wydawało mi się, ze dość dokładnie ją ściągnąłem - faktycznie była klejąca i się rwała w paluchach. No nic - dziś walki ciąg dalszy.... |
iampinki ESPERO, cabrio juz n ... bydgoszcz | 2005-04-27 20:27:30 haczyk tkwi w tym, że nie należy wciskać zatrzasku tylko podważyć do góry to co jest wokół niego w sposób dosyć drastyczny znaczy mało delikatny.powodzenia |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-04-28 07:48:47 Nigdy do ściągnięcia żadnego złącza (w budzikach czy też wszystkich drzwiach) nie użyłem żadnego narzędzia... fakt, że niekiedy paluchy bolały. |