Rozbita samara na czesci ...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ponieważ czasami trafiają się różne ogłoszenia z rozbitymi samarkami ,to wpadł mi do głowy pewien pomysł ...
Ponieważ ja poszukuje samego silnika 1500 ,a mało kto chce sprzedawać tylko silnik z takiego rozbitka ,to mozeby zebrać jakąś grupe osób ,które by takową samarke na spółke kupiły i rozebrały na potrzebne sobie częsci ... mnie tak jaki pisałem interesuje sam silnik i moze ewentualnie zaciski hamulcowe i tyle ... wiec zostaje cała reszta ... buda ,czesci mecghaniczne , skrznia (zazwyczaj w 1500 były 5 biegowe ) ...
W tym momencie na allegro jest taka rozbita samarka więc moze by ktoś chciał z niej coś to możnaby sie zastanowic jak rozegrac taki zakup ...
Czekam na jakies sensowne propozycje ... chyba ,ze ktoś ma do spzredania motor 1500 w prawie ,ze dowolnym stanie

A o której piszesz?:
o tej za 900
czy tej za 500?
ja bym się pisał, ale też pół samochodu mnie nie interesuje, tylko najbardziej klapa tył niezardzewiała (dlatego trochę bardziej by mi pasowała ta za 900-bo ma taki sam kolor - szary ).
Zastanawiałem się też nad progami skoro niby tak super zabezpieczona

Wiem, że Artur - Mechanior chciałby tylne plastiki pod głośniki

Dla mnie ewentualnie tylna belka zawieszenia z bebnami hamulcowymi, po prostu tylne zawieszenie (musze wymienic w przyczepce na inne, a to by mi podeszlo od reki)

Pozdr

ja sie moge zastanowic nad tapicerka, drzwiami przednimi, zegarami!

No to widze ,ze chetni się znajdą na taką rozbiórkę ... teraz tylko potrzeba nam chętnego do dokonania zakupu takiego autka i zjawiamy sie z narzędziami i kasą ,zeby to rozebrać ...

Czekam na jakiś sygnał

Bastek zalożyliśmy w lasnie ten gaźnik od renowki turbo -nie masz czasem stożka do sprzedania i power rury????ze swojej samarki??(
sorry za OT
Paweł

Cytat:
2005-02-28 22:59:12, TROLL pisze:
Do sprzedania są niżej wymienione częsci od Lady SAMARY:

*zderzak przod
*maska
*nosek
*silnik 1,5
*skrzynia V bieg
*drzwi
*gaźnik
*alternator
*rozrusznik
*nadkola plastikowe
*cala kompletna nagrzewnica
*przod zawias z piastami
*blotniki przod
*chlodnica z wentylatorem i zbiorniczkiem
*moduly zaplonowe ze trzy
*chyba bedzie wszystko

Informuję, że częsci nie są moje (nie znam cen itp). Jeżeli któryś z Klubowiczow jest zainteresowany to namiar / kontakt podam na priVie.

Ta oferta jest nadal aktualna
Cytat -post"ALLEGRO..."

A ile kosztuje skrzynia+silnik??

Cytat:
2005-05-01 08:40:18, mwarchalowski pisze:
A ile kosztuje skrzynia+silnik??

sorki że trochę to trwało ale musiałem się dowiedzieć, częsci nie są moje więc cen nie znam.
Dowiedziałem sie i ceny zaiteresowanym podam na priVie

[ wiadomość edytowana przez: TROLL dnia 2005-05-02 23:28:59 ]

Panowie, na priv takie ustalenia

ja tez poprosze na priva, mnie tez interesuje silnik i chlodnica moze

Na priva - znaczy że Ty masz zapytać się oferującego