MotoNews.pl

Jak zalozyc felgi z innym rozstawem srub

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiem ze jest cos takiego co wyglada jak dystanse tylko ze do zmiany rozstawu jak to sie dokladnie nazywa i gdzie tego szukac byl bym tez wdzieczny za dokladne wartosci rozstawu dlugosci piasty itd do lantry 93r

to są dystanse ze zmianą rozstawu. Szukać tego w firmach zajmujących się robieniem dysansów jest kilka takich w PL, w dobrych zakładach z ogumieniem i felgami lub w sklepach tuningowych.

a powiedz jeszczez z jakiego rozstawu na jaki potrzebujesz przejść i czy orginalnie masz szpilki czy śruby ?

dzieki bardzo orginalnie mam szpilki a rozstawy postaram sie pomoierzyc jak najszybciej chce zalozyc fele 15 od audi do lantry

ty masz zapewne 4x114,3 a audi to 5x100 lub 5x112
poszukam mam gdzieś namiary na człowieka który robi dystnase to info pójdzie na priv z namiarami a koszt to około 300zł za 4szt.

Pozdro

Pytanie w sprawie felg - bo nie znam sie zabardzo!
Czy te felgi podejdą do Scoupe bo je ogladałem i są oki i chcę je kupić!
Felgi

Scoupe ma rozstaw śrub tak jak inne hyundaie, czyli 114,3, a 7 cali nie stanowi dla niego wyzwania. Jedyny problem to dość mały offset. Katalogowe et do scoupe na felgi 15" 7J wynosi 42, jednak sądze, że 35 będzie ładnie pasowało. Najwyżej przypiłujesz troszkę ranty . Zastanawiam się jak poprzedni właściciel zamontował je do accenta, gdyż z mojego doświadczenia wynika iż taki rozmiar wystaje znacząco poza obrys blachy, może ma dobre układy z drogówką . Jeśli znasz choć trochę niemiecki to proponuję odwiedzić ebay:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=7969574936

Czyli im mniejsze Et tym szersze felgi-dobrze rozumiem???Niemiecki troche znam i jest wiele ciekawch ofert, ale nie mam konta i nikogo kto mógłby dane felgi sprawdzić a kupowac kota w worku nie lubie!
Nie wiem jak zmieścił , ale gośc ma Accenta i na nich jeżdził! Dzięki za info

^%

[ wiadomość edytowana przez: Oddi dnia 2005-05-04 00:45:02 ]