Historia LOB PARTY -zalecana

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przed zbliżającym się jubileuszowym X LOB PARTY wszystkim którzy (jak ja) jeszcze w takiej imprezie nie uczestniczyli, a zamierzają się wybrać:
ZALECAM i POLECAM obejrzenie i przeczytanie historii wszystkich poprzednich zlotów. Oczywiście na klubowej stronie Bestialesów w dziale Zloty.

Mam nadzieję, że pomoże to świerzakom odpowiednio "nasiąknąć" atmosferą tych spotkań i jednocześnie pomoże uniknąć rozczarowań i nieporozumień tym którym takie imprezy nie pasują.

Co niniejszym, piszący te słowa, uczynił kilkakrotnie, a nawet ostatnio i "nasiąka" już od kilku miesięcy.

a jak juz tak nasiąkłeś, to chyba nie wymiękasz?

Przy takim "nasiąknięciu" to już punkt honoru żeby się tam stawić - i przy takim "nadzorcy" .

...teraz nasiaknie, a po tem będzie (po)trącał...

Uważaj, żebyś jak już nasiąkniesz nie zaczął cieknąć

Zeby mniej pierwszorazowców przyjechało ...

Tradycja nakazuje, że każdy pierwszorazowca przywozi skrzynkę piwa a jeśli będzie to tradycyjne piwo to będzie to niezły pierwszrozowca .

Oj dawno to było,polanka jakaś mniejsza, chyba sie rozpłacze

Cytat:
Zeby mniej pierwszorazowców przyjechało ...

Tradycja nakazuje, że każdy pierwszorazowca przywozi skrzynkę piwa a jeśli będzie to tradycyjne piwo to będzie to niezły pierwszrozowca .

Proszę bardzo reklama od razu z cennikiem- pierwszy raz widzę,
Solltys ja ma zamiar dobrze się bawić i do tego nie jest mi potrzebne takie nasiąkanie...

Cytat:
2005-04-30 00:20:39, Diro pisze:
Solltys ja ma zamiar dobrze się bawić

Diro to jednak smigamy mam nadzieje że w piątek już

Dandan, nie płacz, zawsze można wyciąć troszkę lasu i polanka zaraz złapie wymiar ,

Cytat:
Diro to jednak smigamy mam nadzieje że w piątek już

robię normalnie stojkę na hu.. bez trzymanki aby się udało