Tanie ubezpieczenie oc

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wlasnie ubezpieczylem autko(oc) w ALLIANZ 60% znizki na rok 332pln Bez znizek okolo 850.Z ciekawosci dodam ze w HESTI (bez znizki)1700pln

Kalkulator OC w Allianz

z kalkulatora wyszlo 349 a ja mieszkam w sopocie kod 81 a zaplacilem 332pln

buksan to i tak duzo jakbys sie ubezpieczal w ****** to bys dostal oczywiscie jesli masz skonczone 40 lat i za cos jeszcze i jeszcze ze mi wyszlo 80% zniżki, niedlugo to oni mi beda placic ze sie u nich ubezpieczam

Coś to oszukuje 521 zł

Płace 420 w LINK-4 Lublin

taaaaaaaaa a jak bedziesz mial szkode z Twojej winy to uznaja ze to nie Twoja i dostaniesz kuuuuupeeee kasy(starczy Ci do emerytury)

http://www.allianz.pl/x_main.php?id_kategorii=577
kaaaazdy moze sobie obliczyc skladke tak jak napisal TeeJey.Ja napisalem gdzie w moim przypadku wyszlo najtaniej

mi tu wyszło na tym kalkulatorze 550zł a jak byłem u agenta to mi 1200zł kszyknoł i dlatego jestem w generali

taaa ja bylem w generali.mialem poltka 1.9d i 800 zeta ze znizkami chcieli

Qmpel ma mondeo 1.8 benzyna i tez placi okolo 350zeta za rok przy 60%znizki w allianz(stad mam te arodlo)

Róbta co chceta w sopocie najtaniej jest w allinz

wyszlo mi 1619zl!!

Mi wyszło 650 zeta a kurka zapłaciłem 880 gdzie indziej... nastepnym razem sprawdze allianz wczesniej!!

u mnie przy 50% znizki wychodzi 336zł
Allianz ma bardzo dobre stawki na Fordy no i pod uwage biora tez miejscowosc (gdzie jest zarejestrowany ford i tak wyliczaja skladke - rozne mista rozne skladki). W dodatku maja dobre to ze ja (ponizej 25lat) jako wspolwlasciciel i nie ma wzwyzek

.... ja TRYG płace 431 zł ..... w tym mam OC , NNW , ASS ......

Cytat:
2005-05-01 09:15:49, MiLy-SwIeTy pisze:
.... ja TRYG płace 431 zł ..... w tym mam OC , NNW , ASS ......

Ja obecnie w Trygu place 711zl (na ojca mam auto), w tym NNW. Teraz sie okaze czy sa wyplacalni, bo akurat sprawca mojej kolizji jest wlasnie w Trygu... Zobaczymy jak to z nimi jest...

Cytat:
2005-05-01 09:21:12, YasieK pisze:
Ja obecnie w Trygu place 711zl (na ojca mam auto), w tym NNW. Teraz sie okaze czy sa wyplacalni, bo akurat sprawca mojej kolizji jest wlasnie w Trygu... Zobaczymy jak to z nimi jest...

.. powiem Ci Yasiek że dużo płacisz ... ja mam 60 % zniżki ... i wiem że zarówno dla 1.6 jako o dla 2.0 w TRYG jest ta sama stawka ......

ja jestem w samopomocy i wyliczyli mi 889 podstawy + zwyżka 20% za wiek + 5% za raty = 1120 + 30 nnw

Cytat:
2005-05-01 09:23:38, MiLy-SwIeTy pisze:
.. powiem Ci Yasiek że dużo płacisz ... ja mam 60 % zniżki ... i wiem że zarówno dla 1.6 jako o dla 2.0 w TRYG jest ta sama stawka ......

To ja wiem, ze duzo place. Rok temu za to samo mialem 448zl...

W allianz z 50% znizek place 392zl woj Lubelskie.