Warto zagrać.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pojawiła się nowa wersja znanej wam zapewne samochodówki online.
LIFE for SPEED S2.Polecam,w stosunku do S1 dużo pozmieniali.

LINK

A tu screen z gry

[ wiadomość edytowana przez: Hycelius dnia 2005-05-01 07:43:29 ]

niom sporo poprawili, ale sterowanie klawiaturką jak było do bani tak jest dalej
ostatnio cos u mnie sie stalo ze nie moge tej gry odpalic... tzn wszystko na poczatku sie laduje elegancko i jak juz sie pojawia replay to wskakuje mi cała szara stona i zawias. A jak wczesniej nacisne spacje i wskocze do menu to po kliknieciu na training czy coś innego też się wiesza... nie wiecie co sie mogło stać ? Po rozpakowaniu gry nic innego nie instalowałem, gre kilka razy rozpakowywałem i dalej lipa HELP

Nie,nie kolego.W opcjach włącz keyboard stabilished.Właśnie żę w s2 poprawili to c w s1 było takie kijowe ze mimo kontry kierownicą auto nie reagowało.Tam w opcjach masz też szybkość skrętu i czas powrotu tzn jak szybko kiera ma odbić.Jeśli dużo grałeś w s1 zobaczysz że tu jest lepiej.

S1 sporo katowałem... najczęściej z kumplami robiliśmy sobie drift party
co do opcji to mam włączone stabilised (czy jak to tam) no i przyznam że jest troszke lepiej niż w S1 ale wg mnie nadal nie jest to to co powinno być... poprostu giera typowo przystosowana do kiery

To moze jakis wyscig? Drift?

Moge postawic serwa dla paru (powiedzmy 5-10) graczy

ja niestety nie dam rady bo jak niżej/wyżej pisałem coś się zjeb*** u mnie i się cały czas wiesza

No i co najważniejsze z wprowadzonym modelem uszkodzeń można upalić laki do samych felg

o kuuuurde!!! jakie to ladne!!! szkoda ze mi nie poleci na zlomie =(...fajna grafa!!!

bo w to lepiej grac myszka moj brat niezle w to gra a ja niepotrafie zakretoof pokonac

szkoda że nie ma żadnego wsparcia dla słabszego sprzętu (PIII 800 ) i że jest tylko pod kiere - na klawiaturce tez chce sie pograć

Myszka... tylko i wylacznie Na klawiaturze slabe wyniki sie osiaga

Co powiecie...dzis godzina... 20? Serwer nazywa sie: Fiat - Furious

Są chętni?

Cytat:
2005-05-08 16:13:34, Lolek88 pisze:
Myszka... tylko i wylacznie Na klawiaturze slabe wyniki sie osiaga Co powiecie...dzis godzina... 20? Serwer nazywa sie: Fiat - Furious Są chętni?

jak nie zapomne to wjezdzam

Serwer stoi takze mozna sie poscigac

grałem troszke w 1 i była niezła, ciekawe czy da sie załatwić jaks 2 z crackiem bo 1 to mi sie nie udało załatwić

Cytat:
2005-05-08 19:49:56, Try3ek pisze:
grałem troszke w 1 i była niezła, ciekawe czy da sie załatwić jaks 2 z crackiem bo 1 to mi sie nie udało załatwić

Z 2 nic sie nie da zrobic. A jedynke crackowac sie da - ale wtedy o multi mozna zapomniec

Heh fajna gierka tylko w multi wywala co chwile

Cytat:
2005-05-08 21:18:48, BLUE_650 pisze:
Heh fajna gierka tylko w multi wywala co chwile

Jutro to naprawie

Ps: Na dzis musze konczyc.

Ps2: Palenie lacza rulez

Ja tez juz na dzis koncze bo trzeba sie troche pouczyc ale jutro sobie porajdujemy

Zmien baterie w myszcze lolek. Pamiątkowy screen shot

Gramy dzisiaj?