Wyscig gorski Kamionki 15 maj

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszam do przyjechania w Dolnoslaskie.

Wyscig jest po prostu czadowy, jedzie sie publiczna droga (zamknieta dla ruchu) kilka kilometrow po trzy razy liczy sie suma czasow. trzeba miec klatke gasnice i kaski z "B".

Opis

jak sie uda zarejestrowac to maluch 1.1 tez bedzie.

[ wiadomość edytowana przez: wojtas7 dnia 2005-05-01 22:50:23 ]

i albo ukonczone 4 kjs'y w ciagu dwoch ostatnich sezonow albo licencje krajowa

Coś tam jest wspomniane o tym że do wyścigu zostaną dopuszczone samochody seryjne, a poza tym nie ma nic o mnożeniu pojemności w przypadku turbo, ale myślę że to akurat na bank będzie x1.7, tylko intryguje mnie czy dopuszczą swapa????

swapa dopuszcza, na turbo normalnie x1,7 tylko kierownik jak napisalem musi miec 4 ukonczone kjs'y w ciagu 2 sezonow albo licencje krajowa

panowie to jest ala KJS nie patrza tak surowo. Pol klatke tez dopuszcza, wystarcza zwykle kaski ze znaczkiem "b" a co do tych kjsow to jak oni chca to sprawdzic, wierza na slowo. no i mozna jezdzic jako pilot i tez ma sie ukonczone kjsy ;]

ale wyscig jest kosmiczny bo przez las w wiekszosci pod gore ale maluch na prostych ponad 100 tam ma.

no i trzeba odrzucic strach na bok

Ja nie jade, bo nie mam drugiej gasnicy

[ wiadomość edytowana przez: bart322 dnia 2005-05-01 23:37:42 ]

Pytam bo mi się opis nie otwiera czy chodzi o kamionki koło Nowej Rudy na trasie Wałbrzych Kłodzko ???

Cytat:
2005-05-02 09:44:18, poldrive-126 pisze:
Pytam bo mi się opis nie otwiera czy chodzi o kamionki koło Nowej Rudy na trasie Wałbrzych Kłodzko ???

"Górski Konkurs Samochodowy pn. “KRYTERIUM KAMIONKI” zostanie przeprowadzony na trasie Kamionki - Przełęcz Jugowska o długości 6 km i różnicy wysokości 300 m. "

Wielkie dzięki ale 15 mam komunie w rodzinie . Ale we wrześniu przyjade na bank.

dodam tylko ze ta sama trasa tydzien wczesniej biegnie odcinek specjalny RSMP Elmot.

pozdro

Wujek Jesion bedzie tam jak zwykle

Trochę zdjęć z wcześniejszej edycji Kryterium jest na mojej stronie: www.WRT.prv.pl
Dla mnie to jat najważniejsza impreza w roku!!
Żaden Elmot tylko właśnie Kamionki!!
Zapraszam wszystkich na ten KJS!
A ja postaram się zrobić super foty!
Do zobaczenia na Kamionkach!
Powodzenia!!

Ja nie mam jeszcze fury a poza tym tydzien pozniej chce byc na GSMP w Siennej. Kiedys byly chyba 2 edycje w ciagu roku, czy na jesieni bedzie powtorka?

...yapko, bedzie:

15 maja - V Kryterium Kamionki
4 września - VI Kryterium Kamionki