MotoNews.pl
6 [K] 13" 135/70 w poznaniu lub okolic (94496/53)

[K] 13" 135/70 w poznaniu lub okolic

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam tak jak w temacie kupie oponki dwie sztuki albo jedną stomila lub dębica vivo czy to tam sie jakoś pisze, oczywiście używka z bierznikiem do jeżdzenia

dołączam się tyle ze komplet, rozmiar ten sam. najchetniej vivki albo navigatory, krakow i okolice

Kupta bieżnikowane, nikaji Zoltar już 5 rajdów na pudle ukończył na JEDNEJ parce (Profil) z tyłu dwie ostatnie imprezy wygrywając w generalce, więc chyba nie będziemy się kłucić o wytrzymałość?

wlasnie kurna szukam ich strony i nie moge znalezc, moglbys zarzucic?

Bo ich strone cięzko znaleźć .
>> PRODUCENT <<
>> DYSTRYBYTOR <<

no to może u was da sie dorwać bierznikowane bo u mnie to naprawde cieżko dostać jakie kolwiek używane opony w małych rozmiarach ostatanio sie najeździłem szukając i nic nie znalazłem

Mam 3 opony Continental 155x70x13. 15 zł za sztukę,normalne opony można na nich pojezdzic.

za szerokie :/

nie no bez przesad ja to chce wsadzic na przud a z tyłu mam 155/65 więc przecież nie będę wsadzać większego profuli, zreszta przy mojej glebie przy max skręcie to mi nawet trze więc naprawde musze mieć wąskie

Jakos niewidze zeby Profil robil 135/70, polecam tej firmy zimowki do malca sa super ale stanowczo odradzam model speed pro 300 mam w golfie i opona tragiczna na mokrym a zima poprostu strach z garazu wyjezdrzac.

Oj tam sie czepiasz o te 10mm .