[126]co to moze byc?/stuki przy hamowaniu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ostatnio zmieniałem opony na letnie i po zmianie przy hamowaniu czułem w pedale stukanie. co to moze byc?

[ wiadomość edytowana przez: widynek dnia 2005-05-03 23:43:59 ]

Cytat:
2005-05-02 10:44:04, gerg pisze:
ostatnio zmieniałem opony na letnie i po zmianie przy hamowaniu czułem w pedale stukanie. co to moze byc?

Prawdopodobnie zalaczyl sie ABS

Hehe!

a tak na serio to druga mozliwoscia jest to,ze wymiana opon zbiegla sie z zakonczeniem zywota szczek/bebnow.

-----------------
http://plepleple.pl

lepiej zmien temat bo takto nikt tu nie wejdzie. daj cos takiego: [126p] stuki w zawieszeniu po zmianie opon albo cos podobnego bo "co to moze byc?" zaraz zostanie usuniete przez modów

śruba od koła ci haczy o sprezynke, na szlifierke i przyszlifuj troche

pozdro seba

Cytat:
2005-05-02 11:07:21, LoRd_S pisze:
śruba od koła ci haczy o sprezynke, na szlifierke i przyszlifuj troche pozdro seba

Dokładnie

albo zmien falgi na takie co niemają wyruchanych dziurek miałem to samo z tym że chaczyła o samoregulator

chłopie na początek weź sie w garść i przestań robić bajzel na forum... co chwila zakładasz nowe tematy bez dokładnego sprawdzenia w wyszukiwarce... a to że w sprawie "stuków w kole" stworzyłeś dwa nowe posty, tylko pod innymi nazwami przeszło wszystkie inne twoje "wyczyny" na forum... zapamiętaj sobie: WYSZUKIWARKA! JEDEN NOWY POST NA JEDEN NOWY TEMAT!

wiesz w moim samochodzie nic wiekszego sie niedzieje chyba ze w twoim i dlatego masz cos do powiedzenia i lapy upiepszone po lokcie.

czy jest cos zlego w tym ze chce sie czegos dowiedziec?

Cytat:
2005-05-04 16:44:57, gerg pisze:
czy jest cos zlego w tym ze chce sie czegos dowiedziec?

sam ze sobą gadasz

nie, gumbas ma jakis problem

Ty masz bardziej jakis problem
1. nie umiesz sie poslugiwac tak prymitywna rzecza jak wyszukiwarka
2. zakladasz takie samy tematy
3. gadasz sam ze sobą
and who is a little bit crazy?

Cytat:
2005-05-04 16:19:31, gerg pisze:
wiesz w moim samochodzie nic wiekszego sie niedzieje chyba ze w twoim i dlatego masz cos do powiedzenia i lapy upiepszone po lokcie.

oh oh oh nosem o sufit nie przycierasz? bo mercedesem jak widze nie jezdzisz

I masz fajny podpis --> "jesli cos jest dla ciebie za trudne tzn. ze jestes za slaby" trudne jest uzywanie wyszukiwarki

ok. moze starczy juz tej krytyki? jestem nowy i moglem miec problem na poczatku i mysle ze sie cos takiego nie powtorzy. sorry jeszcze raz

miałem taki sam problem...moze to być luz na zwrotnicy , podnieś koło na lewarku i zobacz czy sie nie rusza w pionie, mi sie ruszało strasznie mechanik powiedział ze to zwrotnica ale nie miałem kasy na wymiane i nie wymieniłem w końcu a stukanie po 2 danich ustało :/ troche dziwne ..pozdro