Pani Agnieszka pozbywa sie full wypasu ? :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://www.ebay.pl/viItem?ItemId=7970965932

Qrwa, orzygałem klawiature
Dla leniwych >> KLIK <<
Siakiś nowy dizajn widzem - kolor oranżowy i czarny środek po mojemu (), ciekawe czemu tak nisko go cenią .
Dżizas, jak można tak auto okaleczyć - ilekroć go widze nie moge wyjść z podziwu... Swoją drogą ciekawe czy znajdzie się ktoś na tyle bez dobrego smaku i własnego gustu żeby kupić to szkaradztwo.

BTW - wydaje mi się czy tylne koła schowali troche bardziej od czasu premiery?

Wies Look Power Rangers....

ja pierdole... wielu z was nie przetrawi mojego gustu tuningowego... ale to... rzyyyyyggggg

Nawet wam nie bede mówił ze na bemowie widzialem 2 klony czerwone
To jakas moda - na tle kantów auto krupka w wawie wygladało jak klasyczny lekko ruszony kant.....

Dla porównania auto krupka

mam nadzieje ze krupek ma foty tego kanta z wydechem ala mugen i lotką wieksza niz auto pani agnieszki tjunink system padniecie na cycki.....

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-05-04 01:08:20 ]

Czucz masz fotki klonów bo bym sobie jeszcze raz chciał rzygnąć Jak widze yellow Kanta by CT to mnie tez przestaje mieć zastrzeżenia do auta Krupka .

EDIT: Juz żałuje że poprosiłem o nie... W czerwonym tylko poszerzenia są dobre, a u Krupka...
Masz fotki spod maski?

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2005-05-04 01:12:06 ]

Poszukam zaraz tego na mugenie.
Jechał po trawie wydech latał na boki tak z 5 cm od ziemi a dokladek wiecej niz norma przewiduje.....
Mam tylko tego facetwsadził kupe kasy min soczewki i neistety ehhh... efekt dziwny ..

pomijam fakt juz tego syfu...a;e tak 20 po pierwszej naszla mnie mysl:
ile to wazy :|?

Było co poogladac w wawie.
a teraz twoje autko Race :

nie bijcie mam tylko to arcydzielo......
fotka

ale ma zarypista stuningowana spudnice

konkret... tylko jakieś mole jej wpierdoliły kieckę =))

a kim jest pani Agnieszka?

bogiem wszelkiej tuningowej braci

dla niewtajemniczonych
http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=30104&c=0&hq=tuning&f=25

niezła pasza

aha juz rozumiem pani ktora robi czyste klapy i bedluki w kantach dzieki za wtajemniczenie

posłuze sie cytatem ze znanego polskiego filmu pt: Kiler... "Ku*** mać ja pier****..."

Cytat:
2005-05-04 18:17:07, toki pisze:
posłuze sie cytatem ze znanego polskiego filmu pt: Kiler... "Ku*** mać ja pier****..."

Ja byłem na Weekend w zakopanem. Widziałem cudnego kanta. chyba MR, kolor kremowy, poszerzenia, chromowane fele i lusterka ...cudo. Nie dałem rady cyknac foty bo mi uciekł. Ale widac że koles włozył mase pracy w niego. Na tej samej ulicy ustrzeliłem za to to. Zrobili takich koło 8 000 sztuk :

[ wiadomość edytowana przez: dooh dnia 2005-05-04 21:17:28 ]

czerwone jak czerwone, ale czy ktos cos ma do mojego bandziora?? jakies watpy czy cos??

Ja mam - OTWÓRZ MASKE!!