Sprzedam felgi z oponami 15cali

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
felgi 15cali, wraz z oponami pirelli p5000 drago, wszystkie opony maja minimalnie ponad 6mm cena 850zl, moge dowiesc do bydgoszcz, torun, wloclawek felgi maja et13...

ps. modow przepraszam za zamieszanie...

[ wiadomość edytowana przez: iampinki dnia 2005-05-04 11:36:38 ]

jak by autko miało troszkę więcej modyfikacji to na tych felgach wyglądało by zajebiście i tak wygląda fajnie

co rozumiesz przez wiecej modyfikacji?ja raczej nic robic nie planuje...

sprzedane...felgi dalej zostana w klubie, mam nadzieje ze nie zdarlem z klubowicza
pozdrawiam

Niech się klubowi specjaliści wypowiedzą o ET 13 - czy to nie za mało?

ztuninować go niemieka szkołą tuningu , obniżyć , delikatny wydeszek, ciemne szybki i starczy ale i tak jest ładniutki pozdrawiam

no jak ten wydech sie rozpadnie to sie zastanowie czy standardowy zakladac
jezeli chodzi o ciemne szybki to w ten weekend jechalem 500km bo autostradzie w niemczech w pelnym sloncu i juz wystarczajaco ta czarna puszka sie nagrzewala...byl taki upal ze w przyszlym tygodniu jade do serwisu zeby klime mi zobaczyli...jakbym mial jeszcze czarne szyby to w srodku byloby nie do wytrzymania...

Cytat:
2005-05-04 12:02:13, iampinki pisze:
sprzedane...felgi dalej zostana w klubie, mam nadzieje ze nie zdarlem z klubowicza pozdrawiam

qwa...........

Przespałem temat

A z ciekawości: kto kupił?

a no ja kupiłem -

elchopin
pozdrawiam

Cytat:
2005-05-04 12:40:05, elChopin pisze:
a no ja kupiłem -

Niech Ci służą

no mam nadzieję, że wszystko będzie ok - trochę martwi mnie tak małe et - często jeźdzę z kilkoma nurasami i pełnym bagażnikiem szpeju nurkowego - ale mam nadzieję, że nic nie będzie obcierać.

wręcz przeciwnie brachu , szyby zmniejszją nagrzewanie auta w srodku wiem bo sam miałem

Cytat:
2005-05-04 13:15:57, SzybkiKosta pisze:
wręcz przeciwnie brachu , szyby zmniejszją nagrzewanie auta w srodku wiem bo sam miałem

Jakie szyby?
Przecie chodzi o fele.
Czegoś tu nie kumam

fele tak , ale doatkowo rozmawiamy z toważyszem iampinki o przyciemnionych szybach w aucie i ich roli

Kol. SzybkiKosta - proszę tu nam nie mieszać o szybach - tylko się wypowiedzieć o et i roli tego parametru we właść. trakc.

Cytat:
2005-05-04 14:17:26, elChopin pisze:
Kol. SzybkiKosta - proszę tu nam nie mieszać o szybach - tylko się wypowiedzieć o et i roli tego parametru we właść. trakc.

Et = 13...
Zdecydowanie za małe

Pozdrawiam - SpeedR

SpeedR mógłbyś rozwinąć swoją opinię?

Cytat:
2005-05-04 19:33:27, elChopin pisze:
SpeedR mógłbyś rozwinąć swoją opinię?

no nieeee, pierwszy raz ktoś poprosił mnie o rozwinięcie a nie skrócenie wypowiedzi

A tak na poważnie, to tolerancja ET zwykle nie powinna różnić się o więcej niż 10 - 12%. Tu różnica jest znaczna, co wpływa na możliwość obcierania obręczy o błotnik przy ugięciu zawieszenia, a także poprzez zwiększenie "ramienia" na jakim pracuje koło, zwiększa masę nieresorowaną zawieszenia i wpływa na średnicę zawracania.

Pozdrawiam - SpeedR

no daj spokój ty nasz expert jesteś - czytanie twoich wywodów to prawdziwa przyjemność

średnica zawracania i tak w tym autku jest koszmarna, co do obcierania załóżmy, że wszystko będzie ok - najbardziej mnie interesują właść. trakcyjne - poprawi się coś czy wręcz przeciwnie autko będzie bardziej latało po koleinach

ps czy felga z małym et nie jest lepszym rozw. niż np. dystanse