(sprzedam)części silnika 126- głowice, wałek, wał bis i inne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oczywiście można ze mną troche ponegocjować

Prosiłbym o niecytowanie tego listu - będzie mi łatwiej zaznaczać zarezerwowane

Części pochodzą z mojego silnika - np. Qdlaty, Yogi, Maskek czy Blue mogą powiedzieć jak to faktyczne latało i potwierdzić stan.

wał korbowy bis z panewkami w bdb stanie (zakładasz i jedziesz - nie martwisz się o ciśnienie oleju) - 100zł

wałek kałuża 555 + fabryczne szklanki, ideał, przebieg ~1500-2000km (szklanki przjechały 1000km- dla świętego spokoju kupiłem fabryczne(80zł) i załozyłem) - 300zł (zarezerwowane Maskek)

głowica 2,4 mm, na szpilkach M8, zrobione prowadnice w kanałach dolotowych (jak ktoś chce mogę skorygować kanały wydechowe), nie ma pęknięć miedzyzaworowych - zakładasz i jedziesz) - 100zł

alternator z wentylatorem i oblachowaniem (nigdy nie miałem z nim problemu typu żarząca się kotrolka ładowania) - 100zł

lekkie koło zamachowe - wyważone(moge dać ze sprzęgłem i dociskiem) - 80zł

wskaźnik temperatury oleju/ładowania lumel - 70zł

aparat zapłony - nowe praktycznie wszystko (przerywacz, kondensator itp) - nie ma problemów ze stukowy - 30zł

cewka 2-biegunowa z kablami - 50zł

fabryczna pompka paliwa - stan ideał - nie ma problemu z dostarczeniem paliwa nawet przy ~75km/h na II czy 115 na III -30zł

gaźnik - zmodyfikowany dyfuzor, przepustnica, gardziel, dysze (125/195, 125/185- jakie kto chce)
zrobiona uszczelka nieprzelewka
- odcina dopiero przy ~75-80km/h na II, na III nie było odcięcia przy 115km/h - 50zł

blok silnika z papierami - fabryczne gwinty, nie było nigdy problemu z ciśnieniem oleju - 50-70zł

wstepnie gaźnik zobacze jak z $$$....

porthos sprzedawaj sprzedawaj bo jestem ciekaw jak nowy projekt bedzie smigac

Ja musiałbym się zastanowić nad wałem. Wyszło tak, że kolejny się posypał a na czymś trzeba śmigać Powiedz mi szanowny kolego jaki jest jego przebieg w twoim silniku a jaki w poprzednim i jaką moc miał twój motorek na nim............

Ja bym chciał wskazniki

wstępnie zaklepuję wał, dam znać jutro co i jak

Rozrusznik z elektromagnesem masz moze
Bo pilna sprawa

Przepraszam wszystkich ale silnik został sprzedany w całości.

A wskażniki bo byłbym na to chetny