Skad moze sie olej lac??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No wlasnie...leje mi sie olej od strony rozrzadu. Mysl;alem ze to uszczlka pod deklem...wymienilem a tu dalej. Napewno nie tryska bagnetem ani korkiem...Co jeszcze i co trza zrobic bo dosc mi kapie...a jak mysle o zdejmowaniu paska rozrzadu to od razu mi glowi wyjecie silnika bo to jest przesrane tak jak jest wsadzono. Dzieki za pomoc 1.6 CVH

Cytat:
2005-05-04 19:57:09, rex pisze:
No wlasnie...leje mi sie olej od strony rozrzadu. Mysl;alem ze to uszczlka pod deklem...wymienilem a tu dalej. Napewno nie tryska bagnetem ani korkiem...Co jeszcze i co trza zrobic bo dosc mi kapie...a jak mysle o zdejmowaniu paska rozrzadu to od razu mi glowi wyjecie silnika bo to jest przesrane tak jak jest wsadzono. Dzieki za pomoc 1.6 CVH

a może to płyn od wspomagania ??? jeżeli je masz

uszczelniacz wału od strony pompy oleju (uszczelniacz pompy jak niektórzy mówią) ale trzeba zrzucić rozrząd

no wlasnie to tam gdzies na dole tak konkret sie leje....to pewnie to

zimering walka rozrzadu lub walu korbowego.. moze byc tez uszczelka pod pompa olejowa.. do wszystkiego trzeba siciagac rozrzad

no to szykuje sie kolejna sobota z essim Juz powoli mi sie to nudzi A wlasnie a ile taki zimmering kosztuje??

[ wiadomość edytowana przez: rex dnia 2005-05-04 22:42:43 ]