[kupie] do 126 - tryby 2 biegu. nowe,uzywane w bdb stanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie. potrzebne tryby 2 biegu do maluchowskiej skrzyni. najlepiej nowe (duze i male kolo) lub uzywane w bdb stanie.

potrzebuje profilaktycznie je wymienic przed PPAiK w toruniu

Ja Ci mówie - lepiej magnes do śkrzyni zapakuj co by zbierał pokruszone zęby .

ps. Ciekawe kiedy ten oszołom puści przez ta biedną maluchową superskrzynie ponad 100kucy

a moze robi zsynchronizowaną jedynke albo wsteczny....

Cytat:
2005-05-04 21:50:53, Race_D pisze:
ps. Ciekawe kiedy ten oszołom puści przez ta biedną maluchową superskrzynie ponad 100kucy

nikt jej nie obiecywal ze bedzie miala lekki zywot i to nie konie ale hej niutki jeden z drugim wesolo ukrecaja tryby

no co nie ma ktos trybow 2ki? ludzie, pomozta.

Mam pare skrzyn w proszku, jak zapodasz zdjecia interesujacych Cie trybow to cos sie znajdzie.

U mnie tez sie znajdzie skrzynka z peknieta obudowa...w srodku raczej powinno byc git....wiec mozemy sie dogadac

fotki upalonej w bydgoszczy skrzyni. widac ktore to sa tryby (te dwa - wieksze i mniejsze) co siedza w "dupce" skrzyni. latwo sie je zdejmuje. wyjmuje zawleczki , odkreca nakretki i juz je mamy.

fotki pogladowe:

EDIT:
sprawa jest w miare pilna, musialbym to miec najpozniej do wtorku, max srody. no i zebatki nie wydupczone najlepiej. aktualnie mam sprawna 2ke ale zalozylem ja uzywana ze skrzyni niewiadomego pochodzenia i martwie sie czy wytrzyma w toruniu na asfaltach

[ wiadomość edytowana przez: ZoLt4R dnia 2005-05-05 11:40:25 ]

Zaraz pojde do garazu i zobacze jak te tryby wygladaja...nowe napewno nie beda ale cos mi sie kojarzy ze tam wszystko bylo OK

ok czekam zatem na wiesci.

No... wreszcie dotarlem z garazu ...mam te tryby...leza sobie na biurku...nie wygladaja na zuzyte...zeby sa cale...wiec mozemy sie dogadac

daj fotki i powiedz ile je cenisz