Wakacje

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zapozyczone z innego forum

>>>klik<<<

mnie czekaja bardzo dlugie wakacje po obronie

A mnie nie chcieli, podobno za stary juz jestem na takie "wakacje"

He, he.... niezle, niezle, ale wakacje mam juz zarezerwowane.... czekaja na mnie 3 miesiace harowy u angoli

wlasnie kto bedzie mial wakacje niech sie cieszy
mam nadzieje ze jakis dlugi weekend bedzie to sie do władyslawowa lub rozewia skoczy odpoczac (%%%%)

Hehe ale ta muzyka jest okropna.. a co do wakacji to oby były lepsze niz w ubiegłym roku kiedy to w ogóle ich nie miałam.

Jeszcze 27 dni nauki ... i zaczyna sie to co najlepsze czyli wakacje

wakacje , a co to jest ???

najlepsze 2 miechy w całym roku

strasznie dawno nie bylam na wakacjach ale w tym roku mam nadzieje ze sobie obije pierwsze plany to Sielpa wypad ekipa klasowa a pozniej.....

Cytat:
2005-05-08 22:04:07, saseta1 pisze:
strasznie dawno nie bylam na wakacjach ale w tym roku mam nadzieje ze sobie obije pierwsze plany to Sielpa wypad ekipa klasowa a pozniej.....

saseta1 nio to masz co nadrobiać....

jak ja dawno wakacji nie miałem , ale mam nadzieje w tym roku je miec

jeszcze 6 dni nauki & spokuj z tą szkoła

A ja jeszcze 12 dni i... 5 dni odpoczynku a potem może Zakopane, a może jeszcze coś innego....

ja dzisiaj jak jechałem autem tak fajnie swieciło słoneczko , czułem sie normalnie jak na wakacjach ale tylko czułem bo akurat służbowo jechałem sprawę załatwić na mieście

Cytat:
2005-05-05 17:06:39, storm pisze:
Hehe ale ta muzyka jest okropna.. a co do wakacji to oby były lepsze niz w ubiegłym roku kiedy to w ogóle ich nie miałam.

Kasiu , no wiesz .....chyba smutno mi sie zrobiło

Cytat:
2005-05-13 18:10:48, Kati pisze:
Kasiu , no wiesz .....chyba smutno mi sie zrobiło

Zapomniałam dodać poza weekendem w Zakopcu i paroma dniami w Żninie w super towarzystwie

No ładnie sie poprawiłaś , ale mały minusik i tak zostaje

Mam nadzieje że wymarzę ten minus juz niedługo

Zobaczymy , zobaczymy