[kupie] [125p] Błotnik prawy przod i pas przedni.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie. info na priv,gg 1783141, lub 509135580

[ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2005-05-05 14:54:16 ]

sprzedam pas przedni stan idealny,funfel nówka mało śmigany cena hmm 45zł
błotnik też Ci sprzedam ale ma małe dziórki wycięte na łatki

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

A ja za pare dni bede mial blotnik noweczke kora chciales kupic na allegro ale ktore ci podkupilem

Cytat:
A ja za pare dni bede mial blotnik noweczke kora chciales kupic na allegro ale ktore ci podkupilem

Nie ma się czym chwalić , nie ładnie podkupywać komus kogo się zna graty i jeszcze się chwalić .
Carvowi ma pewno nie jest do śmiechu , a jeśli to te błotniki o których myśle to ja je licytowałem , a ponieważ carv potrzebował ich bardziej , zrezygnowałem i dałem mu pierwszeństwo , za to ktoś je podkupił ...

Ja tam nie wiem kto je licytowal. Wydaje mi sie ze kojaze z nich nick CarvMachine, ale moge sie rownie dobrze mylic. Co do tego ze sie kogos zna - ja Carva nie znam. Po prostu sie czasem jedno z drugim kojazy Zreszta co tu gadac. Bez sensu. Wiem ze kupilem jako zapas wszystkie 4, ale wlasciwie moge odsprzedac ten prawy. Musialbym oblukac co i jak jest u mnie, bo tego praweego dokladnie nie jestem pewien. Jakby co to zapraszam na priv propozycje cenowe i zobaczymy co z tego bedzie.

Zdaje się że PG ma o tobie rewelacyjne zdanie. Chyba juz teraz wiem dlaczego

Cytat:
2005-05-05 18:35:27, Jesion128 pisze:
Zdaje się że PG ma o tobie rewelacyjne zdanie. Chyba juz teraz wiem dlaczego

dobrze ci sie zdaje

Ok, to pas przedni kupiny a blotniki zalatwiam z juliem

Cytat:
2005-05-05 17:14:03, Julo_ pisze:

jest jedno slowo okreslajace to... jak mocno chcesz moge Ci napisac....i nie tl;umacz sie glupio ze to ze tamto.

Cytat:
2005-05-06 19:11:55, stasiu pisze:
jest jedno slowo okreslajace to... jak mocno chcesz moge Ci napisac....i nie tl;umacz sie glupio ze to ze tamto.

ja chce stasiu ja chce

Panowie spokuj.

Julio co z błotnikiem?

Jakby ktoś chciał to mam poszycie drzwi do dużego fiacika. Jedno przód i jedno tył. Myśle że 10 zł za sztuke byłoby dobrą ceną.
Jak coś to piszcie na prv