[126p] Skad dysze?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siemanko, objechalem dzisiaj cale miasto prawie w poszukiwaniach i nic:|

Skad wziac inne dysze do gaznika niz seryjne (wiadomo, w celach modyfikacji )??

Gdzies w 3miesice mozna kupic? Moze gdzies w reszcie kraju wysylkowo? Na Allegro nie ma

Pozdro i licze na pomoc
Lapek

Ja sie kiedyś oferowałem że moge załatwic dysze do maluszka, tyle że nie wiem czy teraz jescze są w tym sklepie... Jakbyś chciał to moge podjechać i sie popyac Ale w Łodzi jest pewniak bo stamtad sprowadzają te dysze wszystkie Pozdrawiam

Dysza 117 w kazdym polmozbycie od Du - 5 zł
Dysza 120 125 130 od poloneza zestaw naprawczy - tylko zestaw naprzawczy u nas 120 - 150 kilak dysz itp itd za 25 zł ....
Emulsyjne to tylko po szrotach u nas bo lipa...

ja byłbym chetnby na paliwa 117, 125, powietrza 180, 190

Ja dokladnie tak samo jak toki ale jak bedzie wiecej to tez bardzo chetnie Czuczu to dokladnie jakie dysze sa za ile bo si ezgubilem za duzo itp itd bylo

Pozdro i dzieki za zainteresowanie tematem
Lapek

ja wam powiem tak , dysze paliwa to robi kazdy ( prawie) zegarmistrz -- oni maja takie maciupkie wiertelka ( mi robili na 118 ) co do dyszy paliwa , to slyszalem ze w jakis ladach ( ale niejstem pewien ) dysze powietrza maaja 150 wiec idziesz z takim czyms znow do zegarmistrza i Ci robi jaka chcesz
pozxdrowka

U mnie sa normalnie dostepne w sprzedazy.Z miesiac temu kupowałem 117,120,125..cena ok.1 zł/szt ale nie pamietam dokładnie...W kazdym razie smieszne pieniądze....

U nas zegarmistrz woła : 10 zł od dyszy - chyba go !@#$
117 kosztuje 5 albo 6 złotych
dysze od 120 - do 150 w komplecie za 20 - 22 zł .... Zestaw naprawdczy do poloneza i tyle...

Radosny a daljbys rade zrobic zakupy i wyslac?

Lapek

właśnie startuje do miasta wiec pusc esa na 600829218 z zapotrzebowaniem...zobaczymy co uda sie dorwac.jak wróce to dam znac co mam..

hmm u mnie zegarmistrz robi to za FREE