Dławiąca Omesia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, mam kolejne pytanko. Mam taki objaw:
- jak dodaje gazu szybko to omesia sie dlawi i po chwili sie wkreca, jak dodaj epowoli to tego nie ma, wszsytko si edzieje w przedziale do 2000 obr bo powyzej juz bez problemow sie wkreca. Co moze byc przyczyna tego? Dodam ze czasem to wystepuje a czasem jest dobrze i tego nie ma. pozdr

Troche o tym bylo juz ale nie napisales czy masz gass jesli tak to pewnie wtryski zasyfione wiec warto pojezdzic troche na benie by je przeczyscic powinno pomoc

Co jest z tymi wtryskami, mam juz 3 auto z gazem wszystkie mialy wtrysk benzyny i dopiero w oplu uslyszalem o zabrudzeniu wtryskow. To jakas wada konstrukcyjna. Prosze o wyjasnienia.

Ja jeżdze tylko na Benie i mam podobne kłopoty, czasami sobie kaszlnie, ale ogólnie rzadko. Po miescie w zasadzie w ogole tego nie ma. W trasie jak w czasie wyprzedzania depne troche, to lekko zakaszlnie. Ktos wie jak temu zaradzic?? Moze jakis dodatek uszlachetniajacy do wachy dolać??

ludziska a moze to byc wina przeplywomierza? pewnie si emyle ale wole sie zapytac - i tak kupilem nowy .