Hyundai Coupe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

Chciałbym się pochwalić moim pierwszym samochodem, który właśnie kupiłem... jest to Hyundai Coupe rocznik 97 (pierwsza rejestracja czerwiec 98r) silnik 2.0 16V, kolor wiśnia, przebieg 130 tys.
wyposażenie: skóra, klima, ABS, pełna elektryka, PP kierowcy, immobiliser, radio pioneera MP3 + pilot...

Dodatkowo chciałbym poradzić się właścicieli takich samochodów odnośnie eksploatacji. Proszę o kontakt.

Pozdrawiam.

gratuluje wyboru i bezawaryjnej eksploatacji

zapraszam do klubu (zgłoszenie u góry na stronie)

Witamy kolejnego klubowicza Zapraszamy na najbliższy SPOT oddziału Warszawa
Gadi

witamy spoko coraz więcej hyundaiów wśród nas, tylko że ty jesteż w lepszej sytuacji od niektórych bo z twoim można jeszcze cioś zrobić małym kosztem, a w scoupe to chyba przez pól roku jeszcze jeżdzić nie będę mógł

bo drogie części jakie fajne, dokładki i spojlery tylko na zamówienie i vt tuning. zawiech dedykowana do modelu tylko jedna i dobrze z z jej sprowadzeniem nie ma kłopotów chociaż

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2005-05-08 00:11:29 ]

dzięki dzięki...

speedmaster już wysłałem formularz

gadiemus powiedz mi coś więcej o tym spocie.

gt115pssss współczuję. Mam nadzieję, że z moim nie będzie większych problemów.

witam nowego klubowicza co do spotow to naprawde super sprawa.musisz raz przyjechac a bedziesz juz na kazdym tak ciebie wciagnie.przynajmniej u mnie tak bylo,nawet po zmianie samochodu przyjezdzam na SPOTY bo mozna pogadac z zajebistymi ludzmi,powymieniac miedzy soba uwagi na zywo pozdrawiam i licze ze na nastepnym spocie sie spotkamy bo chcialbym zobaczy tego coupe bo chcialem podobnego kupic.

PS.Gadi wez na nastepny SPOT G-TECHA bo juz bede mial dobre oponki i poprawiony samochod wiec bedzie trzeba go stestowac

Cytat:
2005-05-08 10:34:55, cozilverto pisze:
gadiemus powiedz mi coś więcej o tym spocie.

Nie ma jeszcze nic konkretnego w planach (chyba, ja nic nie wiem), przeważnie jest to duży spontan. No, chyba, że tak jak w przypadku Macówki, było planowane.
Poprostu bądź na forum i czytaj, pisz itd.. Wejdź w życie klubu ciałem, sercem i hyundaiem
Gadi

oki... będę czuwał

Witam nowego klubowicza, doszły mnie ploty że jesteś z Otwocka czyli już nie jestem sam . Zapraszam na SPOTy.

O co mnie zdradziło ??

Pewien Pan z którym pracuje (R.A.)

zapewne szwagier mojego brata

gratuluje dobrego wyboru

dzięki

Super autko, będziesz się długo nim cieszył.