{sprzedam} opony dla odwaznych :) 5.60-13 do klasyka 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
5 sztuk, n.o.s. "new old stock", NOWE aczkolwiek 30 letnie opony Stomil D-97 rozmiar 5.60-13 75S czyli pelen hardcore jaki moga dac tylko dawno temu wycofane z produkcji opony diagonalne o szerokosci okolo 135mm nasi dziadkowie na takich jezdzili w pierwszych latach panowania fiata 125p, obecnie opony raczej do poszpanowania 100% oryginalnoscia na zlocie niz do jazdy codziennej aczkolwiek w pelni sprawne, prawodlowo magazynowane pokryte nawet "mazidlem" do zabezpieczania gumy przed starzeniem.
gratka dla purystow i zwolennikow 1000% oryginalnosci ich klasyka 125p lub innego autka z tego okresu o podobnych rozmiarach opon. cena 200 zlotych.
zamieszczam foto pogladowe, jak pstrykne foty z natury to wkleje, vide piekny "zygzak style" bieznik

ja też mam takie na sprzedaz dwi 5.60 i dwie 5.20
stan niestety nienajlepszy lekkie spękania od słońca ale bierznik jak nowy... od iluś lat napompowane na felgach i trzymają ciśnienie!! cena 30zł za 4 szt

Cytat:
2005-05-07 21:29:35, waco pisze:
ja też mam takie na sprzedaz dwi 5.60 i dwie 5.20 stan niestety nienajlepszy lekkie spękania od słońca ale bierznik jak nowy... od iluś lat napompowane na felgach i trzymają ciśnienie!! cena 30zł za 4 szt

Moglbys zarzucic fotki???