Jest ktoś ze śląskigo i wybiera sie na tesco Show do bytomia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ludzie wie ktoś o któerej sie zaczyna te TESCO SHOW w Bytomiu??

a co to jest to tesco szol? sezonowa wyprzedaz jakas w tesco?

coroczny zlot samochodowy BART i impreza cało dniowa

TEMAT NAPISANY PRZEZ gRzEgOs UNDER[G]ROUND TUNING GROUP

WItam serdecznie.
Mam przyjemność zaprosić was na kolejny zlot z edycji TESCO TUNING SHOW. To juz trzecia odsłona imprezy organizowanej przez nasz klub (UNDER[G]ROUND TUNING GROUP). We wrzesni 2004 pojawiło się 250 samochodów - mam nadzieje ze teraz zbierze się nas jeszcze wiecej. Zapraszamy serdecznie. Planowane atrakcje:
-konkurs na najładniejsze auto zlotu
-konkurs na najgłośniejszy wydech
-Konkurs palenia gum
-wystawy firm tuningowych (możliwe zniżki dla klubów)
-wystawy firm car audio

Zwyciezcy konkursow obdarowani zostaną pamiątkowymi pucharami i prezentami wystawiających się firm

Planujemy również organizacje małego placu manewrowego gdzie każdy z was będzie mógł sprwdzić swoje umiejętności.

Data: 8 Maj 2005 (Niedziela) godzina. 11.00

O zmianach i postepach organizacyjnych bede WAS informowal.

Pozdrawiam i zapraszam...

a zbieracie sie moze gdzieś wczesniej??? czy dopiero na miejscu??

Cytat:
2005-05-07 17:42:27, Bart128 pisze:
a co to jest to tesco szol? sezonowa wyprzedaz jakas w tesco?

BUAHAHAhAH tesco show ......padlem na cyce . Bart jedzmy .....moze beda samochody lider price ....spotkamy sie z reszta gawiedzi na stoisku z rybami

na minimaxie byly TESCOwozy prosze sie nie smiac byly to seryjnie seryjne samochody w wersji tapczan, kRatka bezpieczenstwa kubelek dla dziecka i jedziemy

sam fakt iz grupa UNDERGROUND ma w swych szeregach mega wypasione rdzewiale seryjne heble.................obrzydza mi kolejna wiesniacka impreze. i choc mam tam 5 km szkoda mi czasu na buractwo w sportingach

eee tam, nie znata sie, TESCOtjun to podstawa podstaw tjunowych