| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kuba LOB WETERAN A Zawieje i nie zamiecie | 2005-05-08 20:23:35 Pewnie chodzi Ci o chwilowe spalanie.
Daj sobie spokój z kompem. Ma swoje algorytmy i tym podobne sprawy. Z doświadczenia wiem, że to co podaje komp, należy ostro zweryfikować. Zatankuj Omę do pełna , przejedź ileś tam kilometrów, zatankuj znów do pełna, podziel ilość zatankowanego paliwa przez ilość kilometrów, podziel wynik przez 100 i wyjdzie Ci średnie spalanie na 100/km. Porównaj swoje wyniki z tym co pokazuje komp Omy i bedziesz miał obraz tego, na ile oszukuje Cię komp. Z resztą, po co ja to piszę. Wszyscy o tym wiedzą. Pzdr Paweł |
Krzysiu1981 Transport 1,6t cała ... Warszawa | 2005-05-08 21:01:12 Jeśli zatankujesz do pełna to starczy pewnie na pół roku ![]() |
omegafan LOB SYMPATYK Omega włocławek | 2005-05-08 21:43:27 ale czemu sie tym martwisz??........jeżeli nie ma żadnych wycieków czy coś w tym rodzaju to Oma napewno nie spali za dużo tej beny
pozdrawiam |
QNA Już nie Omega. eeeee ... Poznań | 2005-05-09 11:05:12 A u mnie po zamontowaniu gazika, to komp pokazywał spalanie z dokładnościa do 98%. I to zarówno beny jak i gazu. A to ci rewelacyjny przypadek. |