Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
maot Toyota Corolla Lublin | 2005-05-08 23:32:51 Dzięki wszystkim za rady. Jutro to podłącze jak trzeba. ![]() |
![]() rogacek TOYOTA DRIVER VW Ogórek/vw garbus/ ... wrocek | 2005-05-09 07:35:31 w mojej II też gra zawsze |
![]() Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2005-05-09 15:45:02 a u mnie gara tylko na ACC i mi to pasuje ![]() |
![]() marcinstarletka Starletka 1.3 XLi 91' Bydgoszcz | 2005-05-09 23:42:18 Witam wszystkich ![]() Kafi mam pytanie odnośnie tego podłączenia zasilania, bo u mnie jest tak samo jak opisałeś pomijając to że stacyjkana na ACC zeby działało ale jak zgłaśniam na 3/4 gwizdka to radyjko nie wyrabia i zdycha (spadek napięcia). Ja mam istalacje radia fabryczną, bezpieczniki: na przewodzie zasilaącym (ten po przekręceniu stacyjki) 0.5A, na przewodzie podtrzymania pamięci 7A, kable i z bezpiecznikami były razem z radiem, radyjko CD 4x35W ale tylko 2 głośniki z przodu pewnie fabryczne ale nieźle grają. Mniemam że te objawy u Ciebie ustąpiły po tej zmianie. O jakim przekroju przewód założyłeś - jakiś grubszy od fabrycznego? Czy główne zasilanie idzie przez podtrzymanie pamięci (sądząc po bezpieczniku 7A)? Pomocy, bo krew mnie zalewa jak chce zgłośnić i zaczyna się czkać. Pozdrawiam |
![]() marcinstarletka Starletka 1.3 XLi 91' Bydgoszcz | 2005-05-10 00:19:01 Kafi dzięki
Acha jeszcze czy z tym nowym przewodem wpiąć się w kostkę przy samym radiu, czy moge wpiąć się gdzieś wcześniej? Czy domyślasz się czemu w moim radiu jest taki mały bezpiecznik na zasilaniu, a na podtrzymaniu taki stosunkowo duży?(wg instrukcji radia jest wszystko tak jak powinno) Czy Nie powinno być odwrotnie? Pozdrawiam |
![]() marcinstarletka Starletka 1.3 XLi 91' Bydgoszcz | 2005-05-10 16:48:19 Witam ![]() Problem się rozwiązał. Przejżałem dzisiaj przewody od głośników i okazało się że przód jest ok. ale tylne kiedyś były (a teraz nie ma) poprzedni właściciel (co za debil ![]() Na razie wstrzymałem się z nowym kablem zasilającym. Dzięki Kafi ![]() Pozdrawiam |