Nosił wilk razy kilka, poniesli i wilka....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czyli - moim zdaniem - zasluzona kara dla zlodzieja ktory buchal audi...szkoda tylko auta...

a tu prosze zerknąć co sterczy w stacyjce - jakoś na kluczyk mi to nie wygląda

Hmm a co z kierowcą?

Tego wlasnie nie wiem - ale na pewno go zlapali

Jesli przeżył....

Jakkowiek by nie było ma koleś najbiższe kilka lat przerąbane...

Ale juz chyba zdazyl sprzedac panel od radia

pozdr

to powinno byc przestroga dla innych

zdjecia blakaja sie po forum juz kilka lat...

zarowno zlodziej jak i jego dziewczyna zostali doslownie rozerwani na strzepy a silnik znajdowal sie ponad 20m od auta...

niestety chce powiedziec ze wczoraj na ulicy Lubickiej w Toruniu, kierujacy Fordem Sierra na lekkim luku w prawo stracil panowanie nad kierownica przy predkosci 140km/h uderzyl w kraweznik, wybil sie w powietrze i uderzyl w slup trakcji tramwajowej... 2 osoby nie zyja... Funkcjonariusze sluzb porzadkowych musieli zostac oddani pod opieke psychologow... szczatki ludzkie walaly sie po drodze w promieniu kilkunastu metrow od rozerwanego na dwie czesci auta....

Q wiem ze te fotki to nie nowosc no ale...ja je dzis dopiero zobaczylem, pomyslalem ze wkleje....
a to z Torunia....to fakt..niezla zadyma...i wcale sie nie dziwie ze Ci ludzie ze sluzb porzadkowych nie wytrzymali nerwowo...nikt nie jest ze stali...oprocz Robocopa - ale on tez okazywal swego rodzaju uczucia

Cytat:
2005-05-09 22:54:49, Grzechu pisze:
Q wiem ze te fotki to nie nowosc no ale...ja je dzis dopiero zobaczylem, pomyslalem ze wkleje.... a to z Torunia....to fakt..niezla zadyma...i wcale sie nie dziwie ze Ci ludzie ze sluzb porzadkowych nie wytrzymali nerwowo...nikt nie jest ze stali...oprocz Robocopa - ale on tez okazywal swego rodzaju uczucia

znajomy ojca, ich wnetrznosci wczoraj z ulicy zmiatal (jest strazakiem) i mowi ze takiej jatki od czasu katastrofy kolejowej w Otloczynie to w tym wojewodztwie nie bylo...

ostatnio tez były fotki człenia co na motorku sie zawinał na drzewku przy 260km/h był w wielu czesciach a co do audi to juz widziałem fotki predkosc (jak wynika z licznika) za ogromna nie była wiec obstawiam na "szczepana" i dlatego wyglada to jak wyglada

"szczepan" ??

a prekosc mogla byc taka przy zderzeniu - moze juz zdazyl troche wyhamowac ?

a fotki czlenia na motorku widzialem - znaczy sie to co z czlenia zostalo - sam nawet zrobilem watek tutaj....tylko fotki byly masakryczne....

Cytat:
2005-05-09 23:00:02, arsen pisze:
a co do audi to juz widziałem fotki predkosc (jak wynika z licznika) za ogromna nie była wiec obstawiam na "szczepana" i dlatego wyglada to jak wyglada

oj Arsen... nie wyciagasz wnioskow ze zdjec... auto uderzylo bokiem... a predkosc na liczniku jest zdecydowanie za niska w stosunku do rzczywistosci... z uwagi na fakt ze kola zostaly wyhamowane podczas suniecia bokiem....